gittigidiyor

Google Chrome artık daha renkli ve eğlenceli

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Shiftdelete in haberine göre;
Google Chrome yeni güncellemesi ile bu sefer göze hitap etmeyi planlıyor. Chrome yeni özelleştirme seçenekleri ile artık çok daha renkli bir hal alacak. Google, Chrome’un masaüstü sürümünde bir dizi yeni canlı renk ve tema ayarını denemenizi sağlayan yeni bir yan panel ekledi.

google-chrome-tema.gif

Bu seçeneklerin çoğu daha önce Chrome’da mevcut olsa da, eklenen panel ile artık tarayıcıyı özelleştirmek çok daha kolay hale gelmiş durumda. Ayrıca yeni panel ile artık yaptığınız değişiklikleri gerçek zamanlı olarak karşınızda olacak.


Otomatik güncellemeler aktif değilse tarayıcınızın araç çubuğunun sağ üst köşesindeki üç noktaya tıkladıktan sonra Yardım > Google Chrome Hakkında’ya giderek en son sürüm güncellemesini cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Peki güncellemenin ardından bu yeni özelleştirme aracını nasıl kullanacaksınız? Uygulamayı güncelledikten sonra yeni sekme açtığınızda sağ alt köşede ‘Chrome’u Özelleştir’ seçeneği karşınıza çıkacak. Bu bölüme tıkladıktan sonra Google’ın Chrome için sunduğu yeni kenar çubuğu karşınıza çıkacak. ‘Görünüm’ kısmına giriş yaparak Chrome üzerinden tema ve renk değiştirmek mümkün olacak.

google-chrome-tema.jpg

Bu bölüm sayesinde Chrome tarayıcınızın genel renk şeması ve her gün değiştirmek üzere ayarlayabileceğiniz arka plan resmini ayarlayabileceksiniz. Eğer sadece bir temada karar kılamıyorsanız karşınıza çıkan koleksiyonda temanın günden güne değişmesini de tercih edebilirsiniz.

Google, Chrome’un masaüstü sürümünde sunduğu yeni özellik ile artık tema değişimini çok daha kolay hale getiriyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst