gittigidiyor

Google Chrome Kullanıcıları acil güncelleme yapın...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Google, güvenlik konusunda en hassas şirketlerden biri. ABD'li teknoloji devi, son olarak düzenlediği etkinlikte de güvenlik ile ilgili önemli adımlar attı. Ayrıca beta sürecindeki Android 13 işletim sistemi de olabildiğince güvenli bir şekilde hazırlanıyor. Bunları bir kenara bırakırsak Google'ın mevcut uygulamaları da sürekli olarak tehdit altında.

Öyle ki milyonlarca kişinin kullandığı Google Chrome tarayıcısı, her geçen gün kötü amaçlı yazılımcıların hedefinde ve en ufak açıkta kullanıcı verisi risk altına giriyor. Google, dört haftada bir güncelleme yayınlayarak Chrome'u güvenli tutmaya çalışıyor. Ancak yine de bu, açıklardan tamamen kurtulduğunu göstermiyor.

CHROME İÇİN ACİL GÜNCELLEME YAYINLANDI​

Google, resmi olarak internet sitesinde yayımladığı bir yazıda, Chrome için birden fazla güvenlik açığı bulduğu konusunda kullanıcıları uyardı. Bununla beraber Chrome 102.0.5005.115 güncellemesini de piyasaya sürdü...


Update
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,081
Tepkime puanı
467
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Güncelleme otomatik mi oluyor acaba? Chrome'a girince güncel olduğu görünüyor.
 

veysel20

Aktif Üye
Katılım
11 Haz 2022
Mesajlar
5
Tepkime puanı
1
Puanları
3
Yaş
23
chrome sayfasında sağ üst köşeden yardıma bas, chrome hakkındaya tıklayınca güncellemeye başlar
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst