gittigidiyor

google Chrome Resim Kopyala Yapıştır

supermax

Aktif Üye
Katılım
19 May 2011
Mesajlar
385
Tepkime puanı
83
Puanları
28
Konum
izmir
arkadaşlar siteden siteye kopyala yapıştır dediğinizde yazıyı orjinal değil sade ve resimsiz yapıştırıyor bu sorun sadece google chromede var ve bu eklentiyle işimizi göreceğiz

1-) Eklenti olarak yüklenmiş dosyayı bilgisayarınıza indirmeniz gerekmekte.
2-) İndirdiğiniz eklenti Chrome Uygulama Mağazasında bulunmadığından elle yüklemeniz gerekmekte ki bunun için Developer (Geliştirici) modunu aktif hale getirmelisiniz. Peki nasıl yapacağız bu işlemi diyorsanız, çok basit.Öncelikle Uzantılar sayfasına gitmemiz lazım. Uzantılara Chrome araçlar menüsünden ulaşabileceğiniz gibi, aşağıdaki linki tarayıcıya yapıştırarakta girebilirsiniz.
chrome://extensions
Daha sonra indirdiğimiz eklentiyi sürükleyip bırakıyoruz
 

Ekli dosyalar

  • eklenti.rar
    61.9 KB · Görüntüleme: 3

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
645
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Valla ben normalde maxthon kullanıyorum.Fakat sayfayı tek tıkla kopyala yapıştır yapamıyor.Tek tek yazıyları ayrı,resimleri ayrı kopyalayıp yapıştırmak gerekiyor.Fakat güzelliği film video indirmek için ayrıca torrent programı gerekmiyor,direkt video indirebiliyorsun.Bu güzelliği ve hızı için genelde maxthon kullanıyorum
Fakat ugrasmadan kopyala yapıstır yapmak istediğimde Firefox kullanıyorum.Sayfayı komple kopyalayıp,diğer sayfaya tek tıkla yapıştırıyorum.!
Firefox en kullanışlısı bence.Maxthondan sonra :D
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst