gittigidiyor

Google, Chrome tarayıcısı iOS için yenilendi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Google, Chrome tarayıcısı iOS için yenilendi

Chrome artık çok daha hızlı!


google-chrome-48-beta-surumu-yeni-ozelliklerle-geliyor.jpg

iOS kendi içinde kapalı bir işletim sistemiydi ve dışarıdan ne web tarayıcı ne de klavye kurulumuna izin veriyordu.iOS 8 ile birlikte işler değişti ve Applekullanıcıları için hem web desteği, hem klavye seçeneği hem de widgetdesteğini sunar oldu.
Aslında bu durumun asıl sebebi JailBreak'dir. JailBreak sayesinde iOS kullanıcıları telefonlarının kullanıcı deneyimini öyle noktalara taşıdılar ki; iOSkullanıcıları telefonlarına ya da tabletlerine sürekli JailBreak yapar oldular. Apple ise bu durumu asla istemiyordu ve bazı özellikleri iOS platformuna taşımaya karar verdi.
1454319684_ios-9-jailbreak1.png

İlk nesil iPhone 2G, iPhone 3G ve iPhone 3GS döneminde yaşanan Google ve Apple beraberliği Apple'ınGoogle'ı rakip olarak görmeye başlamasından sonra bitti ve Apple ön yüklü gelen tüm Google uygulamalarını telefonlarından kaldırdı. Google'da 3. parti geliştiricisi olarak marketteki yerini aldı.
iOS kullanıcılarının Youtube'dan sonra en çok indirdiği uygulama olan Chrome ise asla Android telefonlardaki tadı ya da performansı kullancıılarına sunamadı. Safari karşısında başarılı olmayı başaramyan Chrome bugün itibariyle güncellendi ve artık iOS işletim sistemi için yepyeni bir Chrome var.
1454319750_chrome-ios-update.jpg

Safari'nin karşısında eli güçlenen yeni Chrome web taryıcıyı buraya tıklayrak telefonunuza hemen yükleyebilr deneyimlerinizi bizimle paylaşabilrisiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst