gittigidiyor

Google-Chrome yeni bir yan panel arayüzü sunuyor......

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Google, masaüstü Chrome'da yer imlerinize ve Okuma Listenize hızlı erişim sağlayan yeni bir Yan Panel Kullanıcı Arayüzü sunuyor.

Chrome-Side-Panel-2.png



Chrome-Side-Panel-1.png




Yayınlandığında, Uzantılar paneli ile sağ üst köşedeki profil avatarı ile uzantılar arasında yeni bir düğme görünecek Yeni özelliğin butonuna dokununca, geçerli sayfanız buna göre yeniden boyutlandırıldığından, iki sekmeli ve sağ taraftaki paneli açacaktır.

Klasörler ve alt klasörler içeren basit bir "Yer İşaretleri" listesi ve ardından hesabınızın "Okuma Listesi" vardır. Google, geçen yıl bu zamanlar Chrome'un temel daha sonra oku rakibini piyasaya sürdü. Arşivleme ve depolamaya odaklanmaz, yalnızca kuyruğunuzdaki makalelere geri dönersiniz. "Okunmamış" ve "Okuduğunuz Sayfalar" olarak bölünmüştür.

Bir liste öğesinin üzerine gelmek, okundu veya silindi olarak işaretlemenize olanak tanırken, kaydederken sağ tıklamaya alternatif olarak en üstte "Geçerli sekmeyi ekle" kısayolu bulunur. Yan Panel, son birkaç gün içinde kararlı kanalda (Chrome 99) geniş çapta yer almaya başladı....
Ek düğmeyi sevmeyen kullanıcılar şu anda aşağıdaki komutla devre dışı bırakabilirken, sizde yoksa tarayıcınızı kapatın ve yeniden başlatın:

chrome://flags/#side-panel bayrağını yazarak da özelliği devreye alabiliyorsunuz...(Yeniden devreye almak için)


Not.....Chrome 99 sürümünde özellik aktiftir.Tarayıcıyı yeniden başlatın sağ üstte simgesi görünecektir......
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst