gittigidiyor

Google Chrome'da Unity Oyunlar Nasıl Oynanır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Google Chrome'da Unity Oyunlar Nasıl Oynanır?[/h][h=2]Pek çok web uygulaması Unity alt yapısına ihtiyaç duyduğu gibi kişilerin bu uygulamayı elle kurması gerekir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
google-chrome-da-unity-oyunlar-nasil-oynanir.png
Unity Web Player olarak adlandırılan eklenti, 3D oyunların oynanması için gerektiği gibi pek çok video eklentisi de Unity Web Player üzerine kurulabilmektedir. Kişiler bilgisayarlarına Unity Web Player kurulumu yaparak bu içeriklere ulaşabilmektedir.
Unity Web Player kurulumu için kişilerin ilk olarak resmi internet sitesi üzerinden eklentiyi indirmesi gerekir. İndirmek için tıklayınız. https://unity3d.com/webplayer
Unity Web Player kurulum dosyasını kurduktan sonra setup dosyası üzerinden işlemlerinizi yapmanız gerekir. Bu ekranda ileri ileri diyerek programı kurabilirsiniz. Ardından Chrome açılarak uygulamanın gerektiği sayfa açılmalıdır.
ayarlar-14-.jpg

Not: Eklenti Google Chrome’de tanınmazsa chrome://flags/#enable-npapi yazılarak özel ekrana girilmelidir. Bu ekranda ise NPAPI etkinleştirilmesi gerekir.
npap%FD.jpg

[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Chrome'da Nasıl Oturum Açılır?[/h][h=2]Chrome’da kişiler ayarlarını saklayabilmek için oturum açmalı ve çalışmalarını kayıt altına almalıdır.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
chrome-da-nasil-oturum-acilir.jpg
Chrome kişilerin ayarlarını saklayabilmesi ve farklı bilgisayarlarda da olsa aynı çalışma ortamına sahip olabilmesi adına eşitleme sistemine sahiptir. Kişiler Chrome’da oturum açarak kolay bir şekilde tüm ayalarına erişebilmektedir. Oturum açan kişilerin tarayıcıya aktarılacak bilgileri arasında favori sayfaları, geçmiş, tarayıcı ayarları, site giriş kullanıcı adı ve şifre bilgileri gibi tüm bilgileri kapsamaktadır. Üstelik eşitlemede kişiler istediğini seçebilmektedir.
Oturum açmak isteyen kişilern ilk olarak tarayıcıyı açması gerekir. Tarayıcı açıldıktan sonra ise sağ üst köşede yer alan
unnamed.png
simgesine tıklanması gerekir. Bu simgeye tıkladıktan sonra ise şöyle bir ekran açılacaktır.

0001020201-google-chrome-u-kurma.png

Bu sayfada yer alan girşi bölümüne üyelik bilgileriniz ile giriş yapmanız gerekir. Böylece oturum açılmış olacaktır. Oturum açma sonrasında eğer tüm verilerin alınmasını istemiyorsanız Google ayarlaın giriş yaptıktan sonra en üstte yer alan senkronize ayarlarını kontrol etmeniz gerekir.
ayarlar-05-(2).jpg

Bu bölüme tıkladığınızda ise şöyle bir ekran açılır.
ayarlar---google-hesabinizla-oturum-acin-06-.jpg

Bu bölümden ise istediğinizi seçebilir ve işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst