gittigidiyor

Google hakkında gündeme gelen yeni gelişmeler

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
[h=1]Google hakkında gündeme gelen yeni gelişmeler[/h]
[FONT=&quot]2 saat önce eklendi[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
  • 6,045KEZ OKUNDU
    [*=right]0

[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Google hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Bu kapsamda Google Play Store’da Apple’ın App Store’u gibi yüzde 30’luk faturalandırma sistemi güncellemek istiyor. Google Alışveriş ise rekabet sorunlarıyla karşılaşıyor. Google Mesajlar içinse yeni bir özellik geliyor. İşte bugünün gelişmeleri:
Ücretsiz Google Meet için kötü haber[FONT=&quot]Ücretsiz Google Meet kullanımı ile ilgili resmi açıklama yapıldı. Yeni kısıtlamalar kısa süre sonra aktif olacak. İşte detaylar!
[/FONT]

[h=2]Google hakkında yeni gelişmeler var[/h]Google, çoğu uygulamanın uygulama içi satın alımlar için şirketin faturalandırma sistemini kullanma gerekliliğini vurgulayan güncellenmiş Play Store özelliklerini önümüzdeki haftaya kadar tanıtmayı planlıyor.
Google’ın, Google Play Store tarafından sunulan uygulamalarda yapılan ödemelerde yüzde 30 kesinti yapma politikası bulunuyordu. Bunun yanında Netflix ve Spotify dahil bazı geliştiriciler bu ödemeleri yapmaktan kaçınıyordu.
Google, yaptığı
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst