gittigidiyor

Google Haritalar Uygulamasına Yeni Özellik Geldi!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Bilmediğiniz bir şehirde yolculuk etmek oldukça zordur ama Google Maps sayesinde işlerimizin bir hayli kolaylaştığı da kesin. Fakat özellikle akıllı telefonun yer belirleme konusunda sorun yaşadığı anlarda yanlış dönüşler yapmamıza yol açabildiği de ortada.
Yanlış dönüşlere son! Yaşasın Street View!

Google'ın açıklamalarına göre Google Maps artık Street View görsellerini kullanarak küçük ön izlemeler hazırlayacak ve size yol tarifi sırasında dönmeniz gereken sapakları ve dönüşleri gösterebilecek.
Fakat bu yeniliğin kötü bir yanı da var. Zira bu görseller yalnızca navigasyon özelliğinin dışındayken kullanılabilecek. Yani gitmek istediğiniz lokasyonu seçtikten sonra yol tarifine başlamamanız gerekiyor. Bu süreçte Google Maps sizler için küçük görselleri Street View üzerinden alıyor ve yol üzerinde yapacağınız dönüşler için listeliyor.

Bu gösterilen küçük ön izleme görsellerine tıkladığınız anda direkt olarak tam boyutlu Street View görselleri önünüze geliyor. Bu yeni özellik yolculuğunuza başlamadan hemen önce kullanıldığında oldukça yardımcı olabilir ama açıkçası navigasyon sırasında da bu görselleri görebilmek bir hayli etkili olurdu.
Güncellemenin henüz ne zaman yayımlanacağı bilinmiyor ama çok kısa bir süre içerisinde hem iOS hem de Android platformlarında yeni Google Maps'e kavuşacağımız kesin.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst