gittigidiyor

Google Ödül Dağıtacak!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Google’ın en popüler uygulamalarından biri olan Google Maps, kullanıcılarının yardımlarını karşılıksız bırakmıyor. Google'dan ödül kazanmak için haberimize göz atın.

Google Ödül Dağıtacak!
Google Maps hepimizin bildiği gibi en çok kullanılan harita uygulamalarından biri. Geçtiğimiz günlerde ülkemizde iOS platformu için App Store’da yerini alan uygulama, bu yılın başlarında yeni bir özellik olan “Local Guides” yani "Yerel Rehber" isimli bir özelliğini duyurmuştu.

:: Google Maps sonunda Türkiye'de

Bu özellik ile o bölgede yaşayan insanların bölgeyi tanıtmaları ve bölge hakkındaki görüşlerinin alınması hedefleniyor. Bu görüş ve yorumların Google Maps uygulaması tarafından paylaşılması için en az 50 beğeni alması gerekli. Beğeni alan görüş ve tanıtımlar sayesinde kullanıcılar seviye kazanıyor.

15-11/16/google-odul-dagitacak-1447673166.jpg

Google, yeni duyurduğu bir sistemle uygulamanın gelişmesine yardımcı olan kullanıcılara birtakım ödüller verecek. Başlangıç seviyelerde kullanıcılar çeşitli indirimler ile bazı hizmetlere erişim hakları kazanacak. Seviyeler ilerledikçe ise 1 TB Google Drive gibi hizmetlere ücretsiz sahip olacaklar. Google Maps uygulamalar mağazasında bu konuda pazarın lideri konumunda. Uygulamanın gelişmesine yardımcı olan kullanıcıları unutmayıp onları bu şekilde ödüllendirmesi de gerçekten hoş gözüküyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst