gittigidiyor

Google Play Müzik'in güncellemesiyle kulaklarınız size teşekkür edecek!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Google Play Müzik'in güncellemesiyle kulaklarınız size teşekkür edecek![/h]Google'ın sevilen çevirimiçi müzik servisleirnden biri olan Play Müzik uygulamasına bugün yeni bir özellik daha geldi.
16 Mart 2017 13:39 Genel
21944-650x315.png

Çevrimiçi müzik piyasasında adından konuşturmayı başaran Tidal, Deezer, Apple Music, Spotify gibi firmalarla rekabet ortamına giren Google, geçtiğimiz yıllarda Play Müzik aıdnı verdiği servisle bomba gibi gelmişti. Diğer müzik servisleri gibi aylık olarak çalışmasını sürdüren Google Play müzik uygulamasında ne yazık ki müziklerin kalitesini biz seçemiyor bununla birlikte internet hızına göre müzik dosyalarını optimize ederek yayın sunuyordu.
Fakat son güncelleme ile birlikte Google, diğer takipleri gibi yayın kalitesi seçme özelliğini ekledi. Düşük, normal ve yüksek kalitede müzik dinleme özelliğine Google Play Müzik'te kavuşmuş oldu. Wi-Fi ağlarına ve hücresel veri ağına göre opsiyonlar belirlemeniz artık mümkün.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst