gittigidiyor

Google Play Store, 533 TL’lik free oyun ve uygulama veriyor...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Android telefon ve tabletlerin mağazası Google Play Store, parasız oyun ve uygulama indirimlerine devam ediyor. Bu hafta ABD’li teknoloji devi, 533 TL’lik devasa bir kampanya yapmış oldu. Bu kapsamda 4 uygulama, 14 mobil oyun, 9 tane de ikon paketi parasız oldu. Doğrusu toplamda 27 tane uygulama Play Store’da ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor.

Daima olduğu benzer biçimde parasız oyun ve uygulamaların listesini paylaştık. Şunu da hatırlatmakta yarar var: indirimler süreyle sınırı olan oluyor ve bugünden itibaren en fazla 10 gün içinde süre dolacak. Bu yüzden Android cihazınızda oynamak istediğiniz oyunu yada uygulamayı yüklemek için elinizi acele tutun.



teknolojipusulası
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst