gittigidiyor

Google Play Store Hakkında önemli detaylar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Google Android platformunun en yeni güncellemesi ile gelen yeni Telefon ve Kişiler uygulamaları Google Play Store’da yerini aldı.
android-6-0-marshmallow-arama-ve-kisiler-uygulamalari-google-play-storeda-19761.jpg

Google, Mayıs ayında düzenlenen I/O Geliştirici Konferansında Android platformunun en yeni güncellemesi Android 6.0 Marshmallow duyurusunu yapmıştı. İlk olarak Nexus cihazları için yayınlanan Android 6.0 Marshmallow güncellemesi, hali hazırda LG G4 için de sunulmuş durumda.
Google, Android 6.0 Marshmallow güncellemesi ile Google Telefon ve Kişiler (Rehber) uygulamalarını sistemden ayırarak mağazada yer almasını sağlamıştı. Bu sayede geliştirme süreci devam eden bu iki uygulamanın daha hızlı ve kolay güncellenmesi sağlandı. Bugün ortaya çıkan bilgilerde ise Android 6.0 Marshmallow için Google Telefon ve Rehber uygulamalarının bağlantıları internete sızdırıldı.
android-6-0-marshmallow-arama-ve-kisiler-uygulamalari-google-play-storeda-79924-600x363.jpg

Android 6.0 Marshmallow güncellemesi ile Google Telefon uygulaması yeni bir özelliğe de kavuşuyor. Bazı üreticilerin özel uygulamalarla ve ara yüzlerle sisteme eklediği “arama engelleme” özelliği, Android 6.0 Marshmallow güncellemesi ile Google Telefon uygulamasına geliyor. Ayrıca Arama Engelleme özelliği dışında biraz daha geliştirilmiş bir çağrı ekranı ara yüzü de yeni uygulama ile sunuluyor.
Kişiler uygulaması ise eskisinden daha kolay bir iletişim bilgileri değiştirme olanağı sağlayan “aerodinamik düzenleme” ile birlikte geliyor.
Google tarafından sağlanan telefon ve rehber uygulamaları yalnızca Android 6.0 Marshmallow ile çalışıyor. Şimdilik, sadece Android 6.0 Marshmallow ile çalışan fe önceden bu uygulamaların yüklendiği Cihazlarda güncelleme yapılabiliyor. Fakat bu iki uygulamanın ön yüklü olarak gelmediği Android 6.0 Marshmallow ile çalışan Nexus cihazlara yüklenebilirliği ise şimdilik belirsiz.
Android 6.0 Marshmallow için Google Telefon ve Rehber uygulamalarına aşağıdaki Google Play Store linklerinden ulaşabilirsiniz.



googleplay-2.jpg

 
Son düzenleme:

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa





Google Play Store indirme ekranı haberimizde. Play Store APK indirmek ve cihazlarınıza yüklemek için gereken bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. Bedava uygulamaların yer aldığı bu platform üzerinden beğendiklerinizi kolayca Android işletim sistemli cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Peki play store APK nasıl yüklenir? Kullanıcılar haberimizde verdiğimiz bilgilere bakarak en güncel versiyonu indirerek uygulamalara ulaşabilirler. İşte detaylı açıklamalar ve bağlantılar.

Google Play Store girişi yapmak için tıklayınız

Google Play Store Nasıl Kullanılır?

Öncelikle Google Play uygulamasından akıllı telefonunuza veya tabletinize uygulama yüklemej için Gmail hesap bilgileriniz ile giriş yapmanız gerekmektedir. Gmail hesabınız ile giriş yaptıktan sonra Google Play'ın arama bölümünden istediğiniz uygulama veya oyunu arayarak rahatlıkla indirebilirsiniz.

Google Play Store'daki uygulamaları hemen indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

https://play.google.com/store

GOOGLE PLAY STORE İNDİRME VE HESAP İŞLEMLERİ

Bir İnternet veya mobil veri bağlantınız olduğunda Play Store'dan uygulama, oyun ve dijital içerik yükleyebilirsiniz. Bazı içerikler ücretsizdir, bazıları ise satın alınabilir.

Satın aldığınız veya yüklediğiniz içerikler, türlerine göre Google Play Kitaplar'da, Google Play Oyunlar'da, Google Play Gazetelik'te, Google Play Filmler ve TV'de veya Google Play Müzik uygulamasında görünür.

Satın alma veya yükleme

Henüz eklemediyseniz cihazınıza bir Google Hesabı ekleyin.

Bilgisayarınızda Google Play Store uygulamasını Google Play açın veya Google Play'e gidin.

Bir öğe seçin.

Yükle'ye (ücretsiz öğeler için) veya öğenin fiyatına dokunun.

Ekranda gösterilen talimatları uygulayın.

Ücretli öğeler: Ödeme yönteminizi seçmek veya düzenlemek için Aşağı oku Down kullanın.

Not: İlk defa bir satın alma işlemi yapıyorsanız bir Google Cüzdan hesabı oluşturmanız istenir.

Google Play'de bir öğe satın aldığınızda aşağıdakileri aklınızdan çıkarmayın:

Google Hesaplar ayarlarınızı değiştirerek, bilgisayarınızda Google Play'i ziyaret ettiğinizde görüntülenecek dili değiştirebilirsiniz.
Uygulamalar, desteklenen Android cihazlar ile birlikte kullanılacak şekilde tasarlanmıştır; bunları bilgisayarınızda kullanamazsınız.
Bazı içerikler tüm cihazlarda kullanılamayabilir.

Android TV'de oyun satın alıyor veya indiriyorsanız bazı oyunlar oyun kumandası gerektirir. Bu oyunlar, Google Play Store uygulamasında “Oyun Kumandası" başlığı altında listelenmiştir.

Cihazınıza hesap ekleme

Google Play Store uygulamasında ürün indirmeye ve satın almaya başlamak için cihazınıza bir Google Hesabı eklemeniz gerekir.
Hesabınız Google tarafından barındırılan bir alan adındaki Gmail adresiniz veya kullanıcı adınız olabilir. Cihazınıza birden fazla Google Hesabı ekleyebilirsiniz.

Cihazınıza Google Hesabı eklemek için aşağıdaki adımları uygulayın:

Cihazınızın ana Ayarlar menüsünü açın.

"Hesaplar" bölümünün altında, + Hesap ekle'ye dokunun.

Google Google'ı seçin.

Mevcut hesap seçeneğini (varolan bir hesabınızı eklemek istiyorsanız) veya Yeni'yi (yeni bir hesap oluşturmak istiyorsanız)
belirleyin.

Hesabınızı eklemek için talimatları uygulayın.

Hesabınızı ekledikten sonra, Google Play'de ürün satın almak için wallet.google.com adresinden hesabınızda oturum açarak
Google Cüzdan'ı hesabınıza ekleyin.

İpucu: Yanlışlıkla yapılan veya yetkisiz satın alma işlemlerinin olmasını önlemeye yardımcı olmak için hesabınızda şifre koruması kullanın.

Google play storeyi indirebilmek için akıllı telefonlarınızın google arama motoruna google play store yazmanız yeterli olacaktır. Bu uygulama en güncel linklerden tutun da en yeni oyunlara kadar her türlü uygulamayı içerisin de tutan bir uygulamadır. Facebook , twitter , oyunlar ve daha bir sürü uygulamayı telefonunuza yüklemeniz de büyük kolaylık sağlamaktadır. Bu uygulamayı kullanırken veya indirirken herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Bu uygulamayı indirebilmeniz için yada bu uygulamayı kullanabilmeniz için internetinizin olması yeterli olacaktır.

Google Play ile akıllı telefonunuz üzerinde ihtiyacınız olan şeyler Google Play indir üzerinde yer alan ücretli oyun ve uygulamaları, sadece kredi kartınızı Google Play store indir hesabınız üzerine tanımlayarak hemen satın alır Android cihazlarınız üzerine yükleme yapabilirsiniz.

Ayrıca Google Play indir hesabınıza birden fazla cihaz tanımlayabilir ve indirmek istediğiniz uygulamaların veya oyunların cihazlarınız uyumlu olup olmadığını görüntüleyebilmeniz mümkün. Bir diğer özeliğide mobil cihazlarınız üzerinde yer alan tüm uygulamaları, oyunları ve diğer verileri Google Play store indir hesabınız üzerinede yedekleyebilir tablet yada telefonunuzun başına bir şey geldiğinde tüm verilerinizi mobil cihazınıza yeniden yükleyebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/d...roid.gms&hl=tr

İşte Google Play APK indirme ve güncelleme işlemleri.

1- Play Store'un en güncel sürümünü indirin.
2- İndirdiğiniz .apk uzantılı dosyayı telefon hafızasına atın. Dahili depolama ya da microSD kart fark etmez. APK dosyasını attığınız klasörü bilmeniz yeterli.
3- Yükleme işlemine geçmeden önce telefonunuzda "Ayarlar> Güvenlik> Bilinmeyen Kaynaklar" seçeneğini aktif hale getirin.
4- Play Store'a ait APK dosyasını yükleyebilmeniz için cihazınızda herhangi bir dosya yöneticisinin (Dosyalarım) bulunması
gerekiyor. Neredeyse tüm Android üreticileri sistem içerisinde kendi dosya yöneticilerine yer vermektedir.
5- Dosyalarım içerisinde bulunan "com.android.vending-5.2.12-80321200-minAPI9.apk" dosyasını seçin ve yükleme işlemini başlatın. Yükleme işlemi birkaç saniye sürecek. Artık en güncel Play Store'a sahipsiniz.

Güncelleme işlemleri

Google Play'de play.google.com uygulama indirmeyle ilgili sorunlar yaşıyorsanız veya Google Play Store uygulamanız yoksa cihazınız desteklenmiyor olabilir. Cihazınız listede yoksa piyasaya yeni çıkmış veya başka nedenlerle listelenmemiş olabilir. Cihazınızın Google Play'i kullanabilip kullanamadığıyla ilgili daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa destek için cihaz üreticinizle iletişim kurun. Not: Android cihazınızın modelini veya yapı numarasını bulmak için cihazınızın ana Ayarlar menüsü > Telefon Hakkında veya Tablet Hakkında bölümüne gidin.

Gmail ,Yandex Maps, Spotify gibi uygulamalar İnsanların en çok indirdiği uygulamalar arasında yer alıyor. Bu listeye baktım sizde iletişim için olduğunu görürken bir diğer programı ise müzik üzerine yoğunlaştığını görebilirsiniz. Bu haberimizde sizlere bahsetmek istediğim bir konu Elbette insanları bu alanda yaptığı yatırımlar ile alakalıdır. Bazı bireysel yatırım yapmayı tercih ederken, bazı kurumsal şirketler O da kısa bir oyun veya program piyasaya sürmektedirler. İnternet üzerinden Google Play Store ile yapabileceklerinizi sıralayacağız. İlk olarak bahsetmek istediğim bir konu telefonunuza indirebileceğiniz oyunlar ile alakalıdır. İnternet bağlantınız varsa oynadığı reklam çıkması olağandır. İnternet bağlantısının olmadığı durumlarda sizde reklamsız bir şekilde oyun oynama keyfini yaşayabilirsiniz. Konu ile ilgili olarak web sitemizde yer alan oyun kategorisine geçiş yapabilirsiniz. Bu kategoride birçok oyun ile ilgili haberlere göz atabilirsiniz. Şu anda dünyada mobil mağaza anlamında sadece iki büyük kuruluş vardır. Bu kuruluşlar arasında Google ve Apple yer alıyor. Zaten teknoloji pazarına baktığımızda iki şirketin de Lider konumda olduğunu görebiliriz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Google Play Store indir – Play Store APK indir! (Son sürüm için)

Google Play Store indirme ekranı haberimizde. Google Play Store APK indirerek en güncel uygulamaları görebilirsiniz. Google’ın Android cihazlar için uygulama dünyası olan Play Store’daki oyunları indirmek artık çok kolay. Cihazlarınızdan silinen programı APK indirip yükleyerek kurulumu tamamlayabilirsiniz.




Google Play Store indirme ekranı haberimizde. Google Play Store APK indirerek en güncel uygulamaları görebilirsiniz. Google'ın Android cihazlar için uygulama dünyası olan Play Store'daki oyunları indirmek artık çok kolay. Cihazlarınızdan silinen programı APK indirip yükleyerek kurulumu tamamlayabilirsiniz. Son sürüm Play Store indirmek için haberimizin detaylarına bakabilirsiniz.

Google Play Store indirmek için tıklayınız

AppStore'un en fazla uygulama indiren ülkeleri Çin, Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, İngiltere ve Rusya olurken Google Play Store'da bu sıralama Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Hindistan, Rusya ve Meksika şeklinde karşımıza çıkıyor. Ayrıca AppStore'un en çok kazandıran ülkeleri Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Çin, İngiltere ve Avustralya olurken Play Store'un en çok para harcayanları Japonya, Amerika Birleşik Devletleri, Güney Kore, Tayvan ve Almanya oluyor.

Google Play Store v5.7.6 ile “Popüler karakterler” bölümü mağazaya dahil edildi ve bu bölüme çok hoş bir animasyon eklendi. Popüler karakterlerden birini seçtiğiniz zaman uygulama bölümüne renkli ve eğlenceli bir animasyon ile geçiş yapılıyor. Google Play Store güncellemesi ayrıca uygulamalarda bulunan “Neler Yeni” bölümündeki yazılar siyah yerine yeşilrenkte sunuluyor.

Google Play Store indir v 5.7.6 güncellemesi şimdilik yavaş yavaş Android cihazlara sunuluyor. Eğer beklemek istemiyorsanız; Google Play Store v 5.7.6 APK dosyasını buradan indirip kurabilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Google Play Store Apk nasıl indirilir? Kolay kurulum kılavuzu

Google Play Store uygulaması android kullanıcıların vazgeçilmez en özellikli uygulamasıdır. Google Play Store üzerinden binlerce uygulama ve oyun rahatlıkla indirilebilir. Peki Google Play Store nasıl indilir ve nasıl kurulur? İşte kurulum kılavuzu…



@mehmetkarahanlı@




Android kullanıcıları için Google Play Store vazgeçilmezlerin başında gelir. Google Play Store üzerinde bulunan kategorilere göre kullanıcı istediği kategori üzerinden dilediğini seçebilir ve o kategoriye ait istediği tüm uygulamalara ulaşabilirler. Hatta android kullanıcıları beğendikleri uygulamaları beğenebilirler ve oylama sistemi üzerinden oy verip yorum yapabilirler. Google Play Store aynı zamanda birçok kişi için ekmek kapısıdır. Yazılımcılar geliştirdikleri uygulamaları Google Play Store üzerinden belirli bir ücret karşılığı satabilirler. Google Play Store üzerinde milyonlarca uygulama ise ücretsiz olarak hizmete sunulabiliyor.


resized_bfbca-bc26store.jpg

Google Play Store giriş yapıp ücretli uygulama indirimi gerçekleştirmek istiyorsanız, kesinlikle profilinize kredi kartı bilgilerinizi tanımlamanız gerekiyor. Kredi kartı bilgilerini tanımlamadan sistemden herhangi bir ücretli uygulama indiremezken, tanımladıktan sonra ise indirdiğiniz bu uygulamaların ücretleri kredi kartı ekstrenize yansıtılıyor.
Ücretsiz uygulama indirmek için kayıt olmak dışında sisteminize herhangi bir tanımlama gerçekleştirmeniz gerekmezken, kayıt olmanız ücretsiz uygulama indirmek için yeterli oluyor.
Google Play Store’un 2014’te en çok indirilen uygulamaları belli oldu Yeniliklere her sene daha başarılı bir Android sürümü gelirken, son olarak da geçtiğimiz Eylül ayında Android 5.0 Lollipop adı ile yeni sürüm duyurulmuş ve güncelleme olarak da bir çok akıllı telefon ve tablette yerini almaya başlamıştı.
Android için geliştirilen uygulama oyunlar Google Play Store gibi uygulama mağazaları üzerinden sunulurken, Google Play Store en büyük ve en iyi mağaza olarak diğerlerinden ayrılmakta.
Sene sonu geldi ve geçtiğimiz seneye dair bazı listeler de yayınlanmaya başladı. Bu listelerden bir tanesi de Google’dan gelirken, firma, 2014’ün en iyi uygulamalarını listeledi.
Bu listeye bakacak olursak eğer: Sahibinden, Shazam, Kaave Falı, Wunderlist: To-Do List, Lig TV, SwiftKey Klavye, Evernote, TRT Haber, Tango Mesaj gibi uygulamalar yer almakta.
Play Store'a "Hesabım" Sekmesi Eklendi Android’in sürekli güncellenen ve yenilenen uygulama mağazası Google Play’e yeni bir özellik daha eklendi. Ödemelerinizi yönetmenize ve ödeme geçmişinize göz atmanıza olanak tanıyan işlevin detaylarını inceliyoruz.
Google Play’de sol tarafta yer alan bölüme eklenen yeni “Hesabım” bölümü, hesabınıza tanımlı kredi kartınızı değiştirmenize, ödeme yöntemlerinizi doğrulamanıza ve mağazadan satın almış olduğunuz her şeyi görüntülemenize izin veriyor. Ayrıca, yeni sürümde Play Store hediye çeklerini harcamak, Google Play kredisi satın almak ve PayPal hesabınızı bağlamak için yeni seçenekler de yer alıyor.
Geçmişteki satın aldıklarınız arasında, Play Store’dan satın alınan cihazlar, uygulamalar, Play Music üyeliğiniz, film, kitap, müzik gibi satın aldığınız dijital içerikleriniz de gösteriliyor. Yeni eklenen bu işlev sayesinde hesabınızla ilgili tüm işlemlerinizi akıllı telefonlarınızdan yönetmeniz de daha kolay hale geliyor.





Google Play Store 5.2.12 sürümünde ne gibi değişiklikler var?
Birçok irili ufaklı değişikliğin yapıldığı yeni Google Play Store 5.2.12 versiyonunda yer alan yeniliklerden bazıları şöyle;
- Güncelleme ayrıntıları sayfası devre dışı bırakıldı.
- Şirketler için kişiselleştirilmiş uygulamaların cihazlara sunulmasına yönelik dahili özellikler eklendi.
- Kazanılan ödül çeklerinin Play Store'daki uygulamalarda indirim olarak kullanılabilmesi özelliği eklendi.
- Kullanıcıların uygulama kısa açıklamasına kısa anket cevabı yazma imkanı eklendi.
- Kullanıcıların market için mevcut ülke konumunu değiştirmeleri desteği eklendi.
Google Play Store nasıl yüklenir? Google Play Store nasıl güncellenir?
Yükleme Talimatı;
1- Play Store'un en güncel sürümünü indirin.
2- İndirdiğiniz .apk uzantılı dosyayı telefon hafızasına atın. Dahili depolama ya da microSD kart fark etmez. APK dosyasını attığınız klasörü bilmeniz yeterli.
3- Yükleme işlemine geçmeden önce telefonunuzda "Ayarlar> Güvenlik> Bilinmeyen Kaynaklar" seçeneğini aktif hale getirin.
4- Play Store'a ait APK dosyasını yükleyebilmeniz için cihazınızda herhangi bir dosya yöneticisinin (Dosyalarım) bulunması gerekiyor. Neredeyse tüm Android üreticileri sistem içerisinde kendi dosya yöneticilerine yer vermektedir.
5- Dosyalarım içerisinde bulunan "com.android.vending-5.2.12-80321200-minAPI9.apk" dosyasını seçin ve yükleme işlemini başlatın. Yükleme işlemi birkaç saniye sürecek. Artık en güncel Play Store'a sahipsiniz.
google-play-store-indir-yeni-apk-guncellenmis-versiyonu-akilli-android-cihaza-indir-google-play-kurulumu.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst