gittigidiyor

Google Trips ile Gezdiğiniz Yerleri Paylaşın

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1475179305_google-trips.jpg

Google Trips Apk indir
Google'ın sunduğu ücretsiz servis olan Google Trips ile turistler istedikleri yeri istedikleri mekânı her türlü özelliği ile bulabilecek ve gönüllerinin istediği gibi her yeri sorunsuz gezebilecekler. Google Trips, birçok uygulamayı bir araya getirdi.

Gezginler için rehber olan Google Trips mobil uygulama; gitmek istediğiniz yeri gösteren bir harita, gezilecek gidilecek yerler, mekânlar gibi birçok bilgiyi anında hizmete sunmaktadır. Çevrimiçi kullanılabildiği gibi çevrimdışı da kullanılabilen Google Trips Android uygulama Türkçe içeriği desteklememektedir. Google Trips ile haritadan gitmek istediğiniz yeri bulabilir, bu yerin ünlü mekânlarını ve bu yerlere nasıl gidileceğini bulabilir.

Birçok gezilecek mekânları listeleyebilirsiniz. Google Trips ile aradığınız şehirle ilgili olan tüm uygulamaları indirip daha sonra çevrim dışı olarak kullanabilme imkânınız vardır. Google Trips uygulamasını Android tabanlı dokunmatik ekran telefon ya da tabletinize indirip ayrıcalıklı bir gezi ya da tatile sahip olabilirsiniz. Google Trips apk indir işlemini Android işletim sistemin üzerinde gerçekleştirebilirsiniz. Google Trips uygulamasını indirin ve kullanmaya başlayın. Google'ın ayrıcalıklı dünyasına sizde adım atın.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[10,15 Mb]
Google-Trips.apk


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst