gittigidiyor

Görenleri Kıskandıran 10 Müthiş Oyun PC'si!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Görenleri Kıskandıran 10 Müthiş Oyun PC'si!

Oyun tutkunlarının tasarladığı bu oyun PC'leri ve setup'ları, görünüşüyle oyunlara bakış açınızı değiştirecek kadar iyi!

gorenleri-kiskandiran-10-muthis-oyun-pcsi.jpg



"Sıradan" bir bilgisayar kullanıcısıysanız, sıkı oyun tutkunlarının hayalinde yatan müthiş oyun makineleri ilginizi çekmiyor olabilir. Ancak bize sorarsanız, bu oyun bilgisayarlarını uzaktan görmek bile güzel. En azından harcanan çaba için saygıyı hak ediyor bu bilgisayarlar.
Galerimizde bulacağınız 10 oyun PC'si, biraz moralinizi bozabilir ancak özellikle oyunları seviyorsanız, görmeden geçmemelisiniz.


2016111715401735972.jpg





2016'dan 10 müthiş oyun PC'si!

Bu oyun PC'si müthiş görünmekle yetinmiyor; fare ve klavyesinin yanında bir Xbox One kontrolü bile var!
https://www.instagram.com/p/BMPZlk3Aow5
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst