gittigidiyor

[GPS Harita] EasyRoute Trafik - Navigasyon Apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1491932530_easyroute-trafik-navigasyon.jpg

EasyRoute Trafik - Navigasyon Apk indir
İstanbul trafiği karışık ve bazen içinden çıkılmaz bir hale gelebiliyor. Yolunuzdan ve vaktinizden olmadan apk uygulamaları sayesinde hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Hangi yolda yoğun trafik akışı var navigasyon ile öğrenin ve ona göre yolu takip ederek trafiğe sıkışmadan gitmek mümkün. İstediğiniz zamanda ulaşabileceğiniz bir uygulama ile kolaylıkla trafiğin durumunu öğrenebilirsiniz.

Konforlu ve hızlı bir trafik seyri için telefonunuza hemen en iyisini verirseniz Trafikteki tahminleri yapan bir asistana sahip olup size yol gösterici olup çok faydalı olacaktır. Seslenen kitap sayesinde trafiği eğlenceli hale getiren en uygun yol bilgisini veren uygulama easyroute trafik navigasyon apk indir ücretsiz olarak telefonunuza indirebilirsiniz. En iyi ve güvenilir rotayı seçerek gideceğiniz yola huzurla istediğiniz saatte yetişin. Kullanışlı apk uygulama indir birçok özellikten faydalan.

Android telefonlarınıza apk indir hizmetlerini kullanarak birçok faydalı özelliklerden yararlanabilirsiniz. Kullanışlı ve ücretsiz uygulamaları hızlı bir şekilde indirmek mümkün Trafiğin açık olan en uygun yerlerini belirlemekte bu uygulamayı çok kolay bir şekilde kullanarak yol güzergâhlarını da kaydederek en uygun yol da gitmenizi sağlamaktadır.


Gereken Android Sürümü: 4.1 ve üzeri

Mevcut Sürüm: 1.0.8

Güncelleme Tarihi: 8 Nisan 2017




eset_antivirus.png
DOSYALAR



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst