gittigidiyor

[GPS Harita] Yandex Navigasyon Teknolojisinde Devrim Yapıyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
yandex-navigasyon-b_640x360.jpg



Yandex Navigasyon, 2017'den başlayarak haritalarında park yerlerini göstererek, bir sanal asistan yardımıyla park yerleri arasında navigasyon belirleme ve boşalan park yerlerini kullanıcılara gösterme gibi özelliklere sahip olacak. Yandex Navigasyon'un bu hizmeti Türkiye'de bir ilk olacak.
Yandex Navigasyon, Türkiye'de oldukça sık kullanılan bir yönlendirme uygulaması. Özellikle büyük şehirlerde sürücülerin vazgeçmedikleri bu uygulama artık daha kullanışlı bir hale geliyor.
Yandex Navigasyon uygulaması yeni güncellemesinde 163 bin 701 kurumun navigasyon bilgilerini de güncelledi. Bunların arasında ATM'ler, restoranlar, benzin istasyonları, sağlık kurumları bilgileri de var. Yandex Navigasyon şerit yönlendirme seçeneğini yeniledi. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya gibi önemli şehirlerde 1,424 kavşak için bilgiler uygulamaya eklendi.

Yandex Navigasyon Akıllı Park Sanal Asistanı

Yandex navigasyon, 2017'den başlayarak haritalarında park yerlerini de gösterecek. İstanbul'da 6,885 ve Ankara'da 445 park alanı bilgisi uygulamaya dahil oluyor. Bu özellik Türkiye'de ilk defa kullanılıyor olacak. Henüz adı geçen şehirlerde test edilen bu güncellemede önümüzdeki aylarda uygulamaya dahil olacak.
Yandex Navigasyon uygulaması 2013 yılında bu yana 15 milyondan fazla indirilmişti. Kullanılma sayısı da 80 milyon olarak ifade ediliyor. Yani kullanıcılar ayda 80 milyon defa Yandex Navigasyon hizmetinden faydalanıyorlar.


İndir

Yandex.Navigasyon Android

Android için Yandex Navigasyon Uygulaması

İndir

Yandex.Navigasyon iOS

iOS için Yandex Navigasyon Uygulaması

İndir

Yandex.Navigasyon Windows-phone

Windows Phone için Yandex.Navigasyon Uygulaması
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst