gittigidiyor

(GPS ) mSpy Casus Cep Telefon Takip Programı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1374170197_yvnef5q.jpg

Mspy Özellikleri



Mspy, Android, iPhone, BlackBerry ve Symbian ile uyumlu bir cep telefonu takip yazılımıdır. Size detaylı arama kayıtları, metin mesajı raporları, resimler ve videolar, internet geçmişi, yer tespiti, adres defteri bilgileri ve daha fazlasını sunar. Bu yazılımla aynı zamanda hedef telefonun erişimini istemediğiniz uygulamaları ya da web sitelerini bloke etmek için de kullanabilirsiniz. Veriler yardımıyla filtreleme yapabilir hatta klavye için bazı alarmlar oluşturabilirsiniz. mSpy, GPS konum takibi özelliğine sahip olduğu gibi uzaktan içerik silme ya da telefonu kilitleme işlemlerini kumanda etmenizi sağlar.
Mspy yazılımı dünya genelinde popüler bir yazılım olduğundan birçok sitede kendinden bahsettirdiğini görebilirsiniz bu durum da yazılımın ne kadar güvenli olduğunun kanıtıdır. Tabi ki bizler sizler için satın alıp indirebileceğiniz güvenli bağlantıyı yazımızın altındaki butonla paylaşmış durumdayız. Sizler herhangi bir siteyi geziniyor olsanız bile satın almaya karar verdikten sonra sayfamızın altındaki butonu kullanarak yazılımın güncel resmi sitesinden satın almanızı tavsiye ederiz.

Çağrı Kayıtları


mSpy gelen ve giden aramaların kronolojik kayıtlarını tutar ve sizin bunları almanızı sağlar.


  • Aramanın zamanı
  • Arama süresi
  • Yapılan aramaların sayısı
  • Cihaz numarası
  • Tüm kayıtlar kablosuz bağlantıyla sizin Kontrol Panelinize gerçek zamanlı olarak gönderilir.

Gelen Aramalar Kısıtlamaları

mSpy sizin seçilen telefon üzerinde önceden ayarlanmış numaralardan gelen aramaları engellemenizi sağlar.


  • Sınırsız sayıda telefon numarasını engelleyebilirsiniz.
  • Engellemeleri Kontrol Panelinizden yönetin.

SMS ve MMS Takibi

mSpy mobil takip yazılımı sayesinde hedeflediğiniz cep telefonunda atılan tüm kısa mesajlar veya MMS ve aynı zamanda alınan tüm kısa mesajlar ve MMS’ leri takip edebilirsiniz. Hatta bu mesajlar atıldığı veya geldiği anda mSpy tarafından kayıt altına alındığı için, telefon üzerinden silinse bile onlara ulaşabilirsiniz.
2714.png
SMS metnini
2714.png
SMS’in geliyor mu gidiyor mu olduğunu
2714.png
SMS’in Göndereni/Alıcısı
2714.png
SMS’in zamanı ve tarihi
2714.png
Kontrol Panelinizden tüm SMS konuşmalarını gösterme ve yönetme şansı.

E-Mail Takibi

mSpy mobil takip yazılımı ile istediğiniz telefondan e-posta yoluyla kimlerle görüşüldüğünü takip edebilirsiniz. Çocuklarınızı çeşitli tehditlerden uzak tutabilmek için veya çalışanlarınızın yetkileri dışında e-postalarını kontrol edebilmek ve benzeri alanlarda sayısız faydalar sağlayacak olan bu özellik sayesinde, gerçekleri yakından takip edebileceksiniz.
GPS Üzerinden Konum Belirleme

mSpy Yüklenmiş olan mobil cihazın GPS üzerinden hangi konumda olduğu harita üzerinde belirlenebilmektedir. Bu müthiş özellik sayesinde çocuklarınızın gerçekten söylediği yerde olup olmadığı veya çalışanlarınızın nerede olduğunu rahatlıkla belirleyebilirsiniz.
İnternet Kullanımı Takibi

mSpy yüklenmiş olan cihaz üzerindeki tarayıcılardan girilen tüm sitelerin bağlantıları kayıt altına alınır. Bu sayede izlemek istediğiniz kişinin, internet üzerinde nerelere girdiğini istediğiniz zaman öğrenebilirsiniz.
Adres Defteri ve Takvim Planlaması Takibi

mSpy sayesinde hedef mobil cihazın adres defterine erişebilir ve girilmiş tüm kayıtları öğrenebilirsiniz. Aynı şekilde telefonun takvim defterine ulaşabilir ve planlanmış tüm tarihlerle ilgili bilgi alabilirsiniz.
Anlık Mesajlaşma Programlarının Takibi

WhatsApp takibi, skype takibi, viber, snapchat gibi anlık mesajlaşma yapılabilen tüm programları mSpy sayesinde takip edebilirsiniz. Bu programlarla yapılan tüm anlık mesajlaşmaları kayıt altına alan mSpy sayesinde, hiçbir görüşmeyi kaçırmayacaksınız.
Uygulama Takibi ve Kontrolü

mSpy yüklenmiş olan cihaz üzerinde çalışan tüm uygulamaları ve programları takip edebilir, zararlı gördüklerinizin çalışmasını engelleyebilirsiniz.
Multimedya Dosyaları Takibi

Mspy yüklenmiş olan cihaz ile çekilen tüm fotoğraflar ve videoları görebilirsiniz. Hedef cihaz ile çekilen tüm fotoğraf ve videolar mSpy hesabınızda kayıt altına alınmaktadır.
Telefon Fonksiyonlarının Uzaktan Kontrolü


mSpy yüklenmiş olan cihazların tüm fonksiyonlarını uzaktan kontrol edebilirsiniz. Bu sayede cihazın çalınması veya kaybolması gibi durumlarda cihazı kilitleyebilir veya erişilmesini istemediğiniz tüm bilgileri uzaktan silebilirsiniz.

Analiz Raporlama

mSpy yazılımının bu özelliği, birçok cihazın izlenmesi gerektiği veya iş yoğunluğundan kaynaklı olarak gerekli takibi tam yapamadığınız durumlar için kullanıcılara sunulmaktadır. Hedeflenmiş olan cihazın tüm etkinlikleri ile ilgili ayrıntılı raporları kullanıcılarımıza sunan bu özellik sayesinde, en yoğun olduğunuz zaman dilimlerinde bile gerekli takibi ayrıntılı olarak yapabileceksiniz.

Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri

Günün her saati ve her günü olmak üzere mSpy ile ilgili online desteğimiz sayesinde, 7/24 sorularınıza cevap alabileceksiniz. Sektöründe en geniş canlı müştşeri hizmetleri destek ekibine sahibiz.

Platformlar ve Ağlar

mSpy dünyadaki tüm platform ve ağlarda çalışır.
Yükleyeceğiniz telefonun uyumluluğundan emin degil misiniz? Şimdi uyumluluk listesini kontrol ediniz.

Neden mSpy ?


  • mSpy takip yazılımı uzun bir araştırma ve geliştirme süreci sonucunda, en çok kullanılmakta olan cihazlara uyumlu olabilecek şekilde tasarlanmıştır. mSpy cihazlarda bulunan ve aktarılması istenen tüm verilerin güvenliği garanti etmektedir.




  • Benzeri takip yazılımlarından farklı bir altyapıya sahip olarak tasarlanmış olam mSpy, SMS komutları kullanmamaktadır. Bu sebeple hedef cihaz üzerinde yazılımla ilgili en ufak bir iz bile bulabilmek mümkün değildir.




  • mSpy yazılımı ile ilgili olarak her konuda donanımlı müşteri hizmetlerimize ulaşabilmek için, e-mail göndermeniz, Skype aracılığıyla müşteri hizmetlerimize ulaşmanız veya çağrı merkezimizi aramanız yeterlidir. Yirmi dört saat boyunca yazılımla ilgili teknik destek alabilirsiniz.




  • On Gün boyunca programı kullanan tüm kullanıcılarımız, programı beğenmediği takdirde iade edebilir ve ücret iadesi alabilirler.




  • mSpy takip yazılımı tüm kullanıcılarına sadece gerçeği vad etmektedir. Yazılımın en fazla kullanıldığı alanlar olan çocuklarınızın veya çalışanlarınızın kontrolünde üst düzey verimlilik sağlamış bir yazılımdır.




  • Online olarak erişebildiğiniz, ücretsiz olarak sunulan mspy kontrol panelinin demosu üzerinden, mSpy takip yazılımının kullanıcılar için özel olarak hazırlanmış kolay kullanışlı ve özellik çeşitliliğini ayrıntılarıyla inceleyebilirsiniz. MSPY DEMO




  • mSpy önceleri sadece bilim kurgu filmlerinde kurguyu oluşturan özellikleri kullanıcılarına sunabilen bir yazılımdır. GPS üzeridnen konum belirleme, Cihazın bulunduğu ortamın dinlenebilmesi, Uzaktan cihaz kontrolü, internet geçmişinin takip edilebilmesi gibi üstün özellikler bir paket olarak yazılımla birlikte kullanıcıya sunulur.




  • mSpy mobil cihaz takip yazılımı, benzeri diğer tüm programlardan farklı bir çalışma yapısı ve anlayışına sahip olarak dizayn edilmiştir. mSpy’ ın yüklü olduğu cihaz üzerinde aktif olarak çalışırken, cihazın kullanıcısı tarafından fark edilmesi olanaksızdır.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
MSPY İLE ANDROİD GÜVENLİĞİNİ YAKALAYIN


Marshmallow-mSpy.png


Yayınlanan mSpyAndroid 6.0 Marshmallow güncellemesiyle Android cihazlara sağlanan bateri dostu özelliği, dokunuşasistanında bulunma kolaylığı ve güvenliği arttırmak için yapılan geliştirmeleriyle mSpy artık Android Marshmallow ile tam bir uyum içerisinde.

Hepimizin bildiği gibi Whatsapp ya da Skype gibi online sohbet uygulamaları neredeyse her hafta kendisine yeni bir özellik ekliyor. mSpy ekibi de bu güncellemeleri takip etmekle kalmayıp yapılacak yenilikleri daha önceden tahmin etme yoluna gidiyor.Bunu yaparken de kullanıcılarının önerilerini alıp bir araya getiriyor.Böylece hem bir sonraki versiyondaki düzeltmeler için fikir sahibi oluyorlar, hem de yapılacak yenilikler hız kazanmış oluyor.Eylül ayında kullanıma sunulan Instagram takip özelliği gibi yenilikleri de bu hızlı gelişime örnek gösterebiliriz.
Android Marshmallow 6.0 versiyonunda yeni eklenen özelliklerin yanında tabii ki GPS izleme,e-posta takibi,tarayıcı geçmişi görüntüleme gibi önceden var olan birçok özellik de mevcut. Kısacası kullanıcılar en değer verdikleri kişilerin mSpy Android 6.0 ile güvende olduğundan emin olabilirler.




 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Dikkat Ücretlidir

WhatsApp takip programına ihtiyacınız mı var?


Whatsapp-Takip-Program%C4%B1.jpg
Bunun İçin En İyi Telefon Takip Programı olan mSpy’ı tercih edebilirsiniz.




  • WhatsApp, SMS, arama kayıtları, yer tespiti ve 25 diğer özellik
  • iOS, Windows ve Mac OS ile de uyumludur
  • Tüm tarayıcılardan kolaylıkla erişim sağlanabilir
  • Çocuklarınızı veya çalışanlarınızı korur
  • Birçok dilde 7/24 destek




mSpy Nasıl Çalışır ?


Öncellikle mSpy’ı Satın Alın.

mSpy’ın paketlerini inceleyin ve sipariş formunu doldurun. Seçtiğiniz plana göre ödemenizi yaptıktan sonra WhatsApp telefon takip programını takip etmek istemiş olduğunuz hedef telefona yükleyebilmeniz için kullanıcı giriş bilgileri ve takip edeceğiniz kontrol panelinin giriş bilgileri tüm ayrıntılarıyla sizin mail adresinize gelecektir.
Takip Edeceğiniz Cihaza Yükleyin.
Mail adresinize gelen giriş bilgileri ile belirtilen kontrol paneline giriş yaptığınızda karşınıza hangi telefon modeli cihazı takip edeceğinizi soran bir kurulum sihirbazı çıkacaktır. Takip edeceğiniz cihazın modelini seçtikten sonraki adımda takip edeceğiniz telefona nasıl yükleme ve kurulum yapılacağı bilgisi verilmektedir. Takip edeceğiniz telefona müsait olduğunuz zaman yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz sonrasında takip edeceğiniz telefonla işiniz kalmıyor. Takip ettiğiniz cihazın tüm WhatsApp yazışmaları ve telefon aktiviteleri kontrol panelinizde görünmeye başlayacaktır.
Bu işlem çok kolaydır ve teknik olarak karmaşık gibi görünsede karmaşık adımlardan oluşmaz.
WhatsApp Konuşmalarını Takip Etmeye Başlayın.
Panelinize giriş yaptıktan sonra takip etmiş olduğunuz telefonun bulunduğu yer bilgisini öğrenebilirsiniz, whatsapp,viber,line,snapchat gibi tüm anlık sohbet mesajlarını görüntüleyebilir, sms mesajlarına müdahale edebilirsiniz, internet geçmişini görebilir, arama geçmişini ve neredeyse tüm telefon aktivitelerini uzaktan takip edebilirsiniz.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst