gittigidiyor

Gran Turismo 7 araç ve pist sayısı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Uzun süredir beklenen ve çıkış tarihi yaklaşan Gran Turismo 7'deki araç ve pist sayısı hakkında açıklama yapıldı.
Gran Turismo 7 için yavaş yavaş geri sayıma başladık. Özellikle simülasyon türünü sevenlerin uzun süredir beklediği Gran Turismo 7, 4 Mart 2022'de hem Playstation 5 hem de Playstation 4 için rafları süsleyecek. Çıkış tarihi yaklaştıkça yeni bilgiler aldığımız oyun için bu sefer de araç ve pist sayısı konusunda bir açıklama yapıldı.

Gran Turismo 7'de 420 araç yer alacak​



Gran-Turismo-7_13.jpg




Yapılan açıklamaya göre Gran Turismo 7'de 420 araç ve 90 pist yer alacak. Ayrıca bu pistlerin gerçekçi hava durumu ve eşsiz manzaralar eşliğinde oyuncualra sunulacağı belirtilmiş. GTAPlanet hayran forumlarında yer alan bilgiye göre oyunun Japonya'da yayınlanan bir kitapçığını okuyan bir GT hayranı ayrıca oyunda araç alma, satma gibi işlemlerin olacağını ve garajımızda 1000 araç saklayabileceğimizi belirtmiş. Oyunda yer alacağı belirtilen diğer özellikler şu şekilde;

Brand Central: 60'tan fazla otomobil markasının yer alacağı bu markette 2011 yılından sonra çıkan 300'den fazla araç yer alacak.
2.El araba mağazası: Uzun süredir üretimi durdurulan araçlar burada satılacak. 80'ler 90'lar ve eski Japon araçlarını buradan bulabileceğiz.
Garaj: Araçlarımızın yer alacağı bölge. 1000 tane araç saklayabilecek ve onları özelleştirebileceksiniz.
Tuning Shop: Motor, lastik, fren ve süspansiyon gibi birçok parçaya buradan ulaşıp araçlarınızı özelleştirebileceksiniz.
GT Auto: 130'dan fazla tekerlek, 600'den fazla aero parçası ve yıkama boyama ile araçlarınızdaki kozmetik değişiklikleri buradan yapabileceksiniz.
Manzaralar: Tüm dünyada 40'tan fazla ülkede 2500'den fazla fotoğraf konumu oyunda yer alacak ve HDR fotoğraflar çekebileceksiniz.
Lisans merkezi: Lisanslara göre farklı eğitimler burada yer alacak.
Mission Challange: 0 - 400m yarışı, drift parkurları, Maksimum hız yarışı gibi farklı etkinliklere girebileceksiniz.
Dünya pistleri: Le Mans ve Nürburgring gibi bilinen pistler dışında Trail Mountain gibi kurgusal pistlerin de yer alacağı 90'dan fazla pist oyunda yer alıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst