gittigidiyor

GS-St Johnstone maçı ne zaman...?

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Başakşehir Fatih Terim Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Galatasaray-St. Johnstone maçı, bu akşam TSİ 21.00’de başlayacak. İsviçreli hakem Sandro Scharer’in yöneteceği müsabaka, D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO'dan naklen yayınlanacak.

Galatasaray-St. Johnstone muhtemel 11'ler:
Galatasaray:
Muslera, Boey, Luyindama, Marcao, van Aanholt, Taylan, Aytaç, Berkan, Babel, Kerem, Mohamed
St. Johnstone: Clark, Mccart, Kerr, Gordon, Devine, Davidson, Craig, McCann, Rooney, O'Halloran, Kane

Kadrosunda büyük ölçüde bir yenileme operasyonuna girişen Galatasaray 'da yeni isimlerin vakit kaybetmeden ilk 11'e adaptasyonu için çalışmalar yapıldı. Teknik direktör Fatih Terim’in, takımın izin gününde dahi Florya'daki bireysel çalışmalarını sürdüren oyuncularını, St. Johnstone karşılaşmasında 11'de sahaya süreceği öğrenildi. Fransız sağ bek Sacha Boey, Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt, Alanyaspor 'dan gelen orta saha oyuncusu Berkan Kutlu, forması garanti görünen isimler arasında. Rumen orta saha Cicaldau ise eski takımıyla Avrupa Ligi'nde eleme maçı oynadığı için, statü gereği kadroda olmayacak.
Cicaldau kadroda yok
Yeni transferlerden Cicaldau, eski takımında Avrupa Ligi eleme turu oynadığı için, statü gereği kadroya dahil edilemedi. Aslan bu turu ve Play-Off'u geçerse, Rumen yıldız gruplarda listeye eklenebilecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst