gittigidiyor

GTA V için online multiplayer doğrulandı

EGOOO

Aktif Üye
Katılım
13 Eyl 2011
Mesajlar
67
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
İzmir
Rockstar, Grand Theft Auto V'te online multiplayer modu bulunacağını birinci ağızdan teyit etti.
GTA V tıpkı GTA: San Andreas'taki gibi Los Santos şehrinde ve şimdiki zamanda geçecek. Los Santos GTA: San Andreas'tan da bildiğiniz gibi kurgusal bir Los Angeles şehri. Hatta içinde Hollywood niyetine Vinewood gibi mekanlar barındırıyor. GTA V tıpkı GTA: San Andreas gibi Kaliforniya eyaletinin güneyinde yer alacak. Hatırlarsanız GTA: San Andreas'ta San Francsico niyetine San Fierro ve komşu eyalette yer alan Las Vegas niyetine Las Venturas'ı da bünyesinde barındırıyordu. Rockstar'ın yaptığı açıklamaya göre GTA V, şimdiye kadar gelmiş geçmiş en büyük Grand Theft Auto oyunu olacak.
Rockstar'ın kurucusu Sam Houser, "GTA V, Grand Theft Auto evreninin radikal bir yeniden icadı olarak karşınıza çıkacak. Yeni vizyonumuzu hayranlarımızla paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz." şeklinde konuştu. Yeni oyunun senaryosu maddi varlık kazanmanın takıntı haline gelmesini konu aldığına dair ipucu veren Rockstar açık dünyada görev tabanlı oyun sistemini yepyeni bir yöne çevirdiklerini vurguladı. GTA V'in çıkış tarihi ve hangi platformlara çıkacağı konusunda henüz tek bir açıklama yok. Rockstar, daha evvelki GTA oyunlarında yaptığı gibi GTA V'i önce konsollara çıkarıp daha sonra mı PC'ye çıkaracak? Yoksa tüm platformlara aynı anda mı çıkaracak? Bu konuda Rockstar ser verip sır vermiyor.


level
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst