gittigidiyor

GTA V Sevgililer Gününü Es Geçmeyecek!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
maxresdefault-1455210176.jpg
Grand Theft Auto oyuncularının ortak buluşma noktası olan GTA Online için yeni bir güncelleme gözüktü. 14 Şubat Sevgililer Günü'nün yaklaşmasıyla birlikte gelecek olan güncelleme birçok yenilik içeriyor.
Güncel kalan çoğu çevrim içi oyunda da beklenildiği üzere GTA Online için de bir güncelleme geliyor.
Paylaşılan bilgilere göre güncelleme ile birlikte yeni araçlar, geçmiş dönemin mafya konseptine ait yeni giysiler, yeni silahlar ve iki adet yeni oyun modu oyuna dahil olacak. Rhino Hunt ve Till Death Do Us Part adlarını taşıyacak olan modların detayları hakkında ise henüz bir bilgi verilmedi.
gta-5-online-642836.jpg

Be My Valentine adını taşıyacak olan güncelleme, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için ücretsiz olarak haftasonu GTA Online oyuncularıyla buluşacak.
Rockstar Games güncellemeye özel bir video yayınlarken oldukça eğlenceli bir oyun konseptinin GTA severleri beklediğini belirtmekte fayda var.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst