gittigidiyor

GTX 1050 Kullanılan Uygun Fiyatlı Dizüstüler Geliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]GTX 1050 grafik yongası ile donanmış uygun fiyatlı dizüstü bilgisayarlar Ocak 2017’de piyasaya çıkabilir.[/h]Nvidia’nın yeni, düşük güç tüketen GTX 1050 Ti ve GTX 1050 ekran kartlarını duyurmasının üzerinden bir ay geçti. Bununla birlikte taşınabilir, oyuncular için tasarlanmış dizüstü bilgisayarlarda henüz bu uygun fiyatlı grafik işlemcilerini göremiyoruz.
Ancak eğer söylentiler doğruysa, Ocak ayındaki CES fuarında GTX 1050 ile donatılmış ilk dizüstü bilgisayarlar tanıtılacak. Bu bir süredir ortalıkta dolaşan bir söylenti, ancak Intel ve Nvidia’nın CES’te yeni “mobil” serilerini ortak bir şekilde duyurmayı planladıkları da iddia ediliyor. Bu yeni seriler, HQ serisi gibi üst seviye mobil Kaby Lake işlemciler ve Nvidia’nın GP107 GPU’sunun geliştirilmiş bir modeli olabilir.
Alınan bilgilere göre, Intel’in yeni Kaby Lake işlemcilerini ve Nvidia’nın Pascal grafik işlemcilerini kullanacak olan yeni ASUS, Gigabyte, MSI ve Lenovo dizüstü PC modellerini önümüzdeki aylarda görebiliriz. Bunların dışında, CES 2017’de masaüstü Kaby Lake işlemcileri ve GTX 1080 Ti ekran kartı da resmi olarak tanıtılabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst