gittigidiyor

Güçlü ve seri bir Tarayıcı, Avast Secure Browser

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
avast-secure-browser-A%20Avast-Browser-NTP-Device-EN.png



avast-secure-browser-B%20Avast-Browser-NTP-EN.png


Avast Secure Browser, ek güvenlik sağlamak için oluşturulmuş özel bir web tarayıcısıdır. Çevrimiçi gezinirken koruma ve güvenliğin değeri göz ardı edilmemelidir. Eğer tetikte ve dikkatli değilseniz, verilerinizi kötüye kullanan veya Windows PC'nizi bozan kötü amaçlı yazılımlar ve virüsler tarafından ne zaman hedef alınacağınızı asla bilemezsiniz. Avast'ın bu yeni tarayıcısı, kullanıcılara web'de daha güvenli ve daha iyi gezinmelerine yardımcı olan özellikler sağladı.

Benzersiz işlevsellik
Avast Secure Browser, performans ve güvenilirlikten ödün vermeden sizi çeşitli saldırılara karşı koruyan yerleşik gizlilik ve güvenlik özellikleriyle birlikte gelir. Bunun nedeni, açık kaynaklı bir proje olan Chromium'a dayalı olmasıdır. Bu, Google Chrome'un tüm verimliliğini ve işlevselliğini sağladığı anlamına gelir. Grafik kullanıcı arayüzü, Google'ın yerel tarayıcısıyla tamamen aynıdır.

En önemli fark, Avast Secure Browser'ın yerleşik gizlilik ve güvenlik özelliklerine sahip olması ve bunların tümüne tek bir tıklamayla erişilebilmesidir. Kesin olmak gerekirse, adres çubuğunun sağında görüntülenen kalkan simgesine tıklayarak Güvenlik ve Gizlilik Merkezi'nde net bir genel bakış elde edebilirsiniz. Simgeye bastığınızda, sizi saldırılara ve dolandırıcılıklara karşı savunmaya yardımcı olmak için tarayıcının sağladığı tüm gizlilik ve güvenlik özelliklerini gösteren yeni bir sekme yükleyecektir.

Anti-Tracking, web sunucularının çevrimiçi etkinliklerinizi izlemesini engelleyen kullanışlı bir özelliktir. Öte yandan, Parmak İzi Önleme özelliği, çevrimiçi parmak izinizi daha benzersiz ve daha az görünür hale getirirken, Gizlilik Temizleyici ve Gizlilik Modu, tarama geçmişinizi korur ve gizliliğinizi ihlal edebilecek önbellekleri ve dağınıklığı kaydetmesini engeller.

Güvenlik özellikleri
Avast Secure Software ayrıca, kullanıcı deneyiminizi daha da iyi hale getiren gerçek zamanlı, 7/24 izleme özellikleriyle birlikte gelir. Extension Guard işlevi, siz yani kullanıcı tarafından doğrulanmadıkça üçüncü taraf uygulamaların yüklenmesini yasaklar. Kimlik Avı Koruması ve Banka Modu, kötü amaçlı siteleri engeller ve keylogging yoluyla kişisel bilgilerinizi çalmalarını engeller.

Bu gizlilik tarayıcısı ayrıca, oturum açma bilgilerinizi güvende tutarken hızlı bir şekilde oturum açmanıza yardımcı olan bir Parola Yöneticisi ile birlikte gelir. Hafif Chromium yapısı nedeniyle, Avast Secure Browser'ın hızı kesinlikle Google ve Firefox gibi benzer uygulamalarla rekabet edecektir; ancak Adblock ve Flash Block gibi yerleşik özellikler onu çok daha hızlı hale getirecektir. Adblock, çoğu reklamı engeller, böylece web sayfaları daha hızlı yüklenir.

Flash Protect, bilgi işlem kaynaklarını bunaltabilecek ve tüm sistemi tıkayabilecek Flash tabanlı içeriği bozar. Avast ile Webcam Guard özelliği sayesinde hangi web sitelerinin web kameralarına erişeceğini izleyebileceksiniz. Arama motoru, sörf yaparken bağlantılara HTTPS şifrelemesi de uygulayacaktır. Son olarak, tarayıcı ayrıca optimize edilmiş bir video indiriciyle birlikte gelir ancak YouTube ve Facebook gibi bazı web siteleriyle uyumlu değildir.

Öne çıkan web tarayıcısı
Avast, Avast Secure Browser ile kullanıcılarının güvenliğini ve korunmasını sağlar. Ek kararlılık için Avast Free Antivirus ve Avast Secureline VPN gibi diğer Avast ürünleri Avast Secure Browser ile kolayca birleştirilebilir. İşin püf noktası, en azından özel bir internet kullanıcı deneyimini garanti etmek için yeterli çevrimiçi koruma sağlamasıdır. Hızlı, güvenli ve kullanıcı dostu Avast Secure Browser kesinlikle denemeye değer.


Technical​

Title:Avast Secure Browser for Windows 91.0 for WindowsRequirements:
  • Windows 7,
  • Windows 10,
  • Windows 8.1,
  • Windows 8,
  • Windows XP
Language:EnglishAvailable languages:
  • English,
  • German,
  • Spanish,
  • French,
  • Italian,
  • Japanese,
  • Polish,
  • Chinese
License:FreeLatest update:Thursday, October 7th 2021Author:Avast Software
http://www.avast.com/
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst