gittigidiyor

[Güncel] Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oyunlar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Bu hafta sonunda Switch'te ilk Mario Tennis Aces deneyiminizi yaşayabilirsiniz. Oyun bu hafta sonu ücretsiz oynanabilir.
[h=3]Mario Tennis Aces Ücretsiz[/h]
2690-0-6c10e75255a6da5caef454083afab869.jpg

22 Haziran'daki Switch’e gelecek olan Mario Tennis Aces'i denemek için sabırsızlanıyorsanız, Nintendo'nun size iyi haberleri var. Şirket, 1 Haziran Pazar günü bir lansman öncesi çevrimiçi turnuvaya ev sahipliği yapıyor. Katılmak için tek yapmanız gereken ücretsiz demoyu Nintendo eShop'tan veya Mario Tennis Aces web sitesinden indirmek.
Oyun; Mario, Peach, Yoshi veya Bowser olarak rakiplere karşı oynamanıza izin verecektir. Ayrıca bilgisayara karşı oynayabilirsiniz. Oyunu indirip turnuvada oynayanlar tam oyunda kullanılabilecek ücretsiz özel bir kıyafet kazanacaklar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst