gittigidiyor

[Güncelleme] Remix OS Güncellendi! (2.0.102)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
android-ic-sayfa.jpg




Android’i bilgisayarınıza getiren Remix OS güncellendi. Peki yeni güncelleme neler sunuyor?
android-ic-sayfa.jpg

2.0.102 sürümüne güncellenerek alfa aşamasından beta aşamasına geçti. Yeni güncellemeyle çok sayıda hata düzeltmelerinin yanı sıra 32-bit desteği eklendi. Bu sayede eski bilgisayarlara sahip olan kullanıcılar Android’i bilgisayara getiren bu işletim sistemini kullanabilecekler.
Ayrıca sabit disk yükleyicisi de güncellenerek dual-boot desteği eklendi. Böylece mevcut işletim sisteminizin yanına Remix OS’i kurabilir ve iki işletim arasında kolayca geçiş yapabileceksiniz.
android-ic-sayfa.jpg

UEFI desteğinin yanı sıra OTA desteği de eklenen Remix OS için yeni güncelleme çıktığında artık manuel olarak kurmanıza gerek yok. Yani güncellemeleri otomatik bir şekilde indirebilir ve hiçbir verinizi kaybetmeden güncelleyebilirsiniz.
Ancak bu güncellemede de hala Google Play Store ve Google Play Hizmetleri gibi Google ile ilişkili hizmetlerin yer almadığını belirtelim. Google hizmetlerini yüklemek isteyen arkadaşlarımız bu bağlantıdan ilgili konudaki talimatları izleyerek Google Play Store’u cihazlarına yükleyebilirler.
android-ic-sayfa.jpg

Bunun yanı sıra yeni güncellemenin içerdiği değişiklikler şöyle:


  1. USB ile daha hızlı açılış.
  2. Pil durumu göstergesinde zaman zaman oluşan yanlış gösterme sorunu giderildi.
  3. YouTube ve Netflix uygulamalarında 1080p çözünürlükteki videolar desteklenmeye başlandı.
  4. Geliştiriciler için terminal uygulaması eklendi.
  5. Yeni Intel işlemcilerle daha iyi uyumlu olması için iyileştirmeler yapıldı.
  6. Daha geniş veri alanı (hard disk için 8GB ve USB bellek için 64GB)
  7. android-ic-sayfa.jpg

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst