gittigidiyor

Günün yıldızı: Hugo Almeida

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2870445.jpg

Beşiktaş’ta bu sezon ortaya koyduğu başarılı futbolla dikkatleri çeken Hugo Almeida, Siyah-Beyazlılar’ın dünkü takım çalışmasında ortaya koyduğu istekli oyunla teknik heyetin yüzünü güldürdü. Ayağındaki sakatlık nedeniyle son dönemde eski formundan uzak bir görüntü çizen ve 7 haftadır ligde golü bulunmayan deneyimli futbolcunun, cuma günü oynanacak Konyaspor maçı öncesinde tamamen hazır duruma geldiği öğrenildi. Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenmandaki çift kale maç çalışması sırasında attığı gollerle ön plana çıkan 29 yaşındaki pivot santrafor, cuma günü takımının en önemli kozu olacağını bir kez daha gösterdi. Mustafa Pektemek, Filip Holosko ve Ömer Şişmanoğlu’nun sakatlığından dolayı takımda yer alamadığı dönemde teknik direktör Slaven Bilic’in en önemli kozu konumunda bulunan Portekizli yıldızla özel olarak ilgilendiği bildirildi.

Atiba, Oğuzhan ve Olcay büyüledi
Dün basına açık olarak yapılan idmanda Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan’ın da etkili bir performans sergiledi. Takımın deneyimli ismi Uğur Boral’ın da istekli oluşu, Bilic’i memnun etti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst