gittigidiyor

Haftanın İndirimli Xbox Oyunları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Xbox Live Gold'da Xbox One ve Xbox 360 sahiplerini bekleyen indirimli oyunlar belli oldu. Özellikle Grand Theft Auto ve Far Cry oyunları muhteşem indirimleriyle dikkat çekiyor.


gta1-1453879200.jpg
Microsoft'un ücretli abonelik gerektiren sosyal oyuncu platformu Xbox Live Gold'da haftanın indirimli oyunları ve ek paketleri gözüktü.
AAA kalitesindeki oyunlar için yapılan muhteşem indirimlerin yanı sıraDLC'ler için de indirimler görmek mümkün.
Xbox Live Gold'da her ay veya belirli haftalarda Xbox One ve Xbox 360konsolları için birçok oyun, ücretsiz veya indirimli olarak kullanıcılara sunuluyor. Xbox Live Gold aboneleri, abonelikleri bitene kadar bu oyunları ücretsiz bir şekilde oynayabiliyorlar.
Üyelikleri bittiğinde ise oyun direkt olarak sistemden kaldırılıyor.
far-cry-41.png

Xbox Live Gold'un bu haftaki indirimli oyunlarına baktığımızda geçtiğimiz haftaya nazaran oldukça iyi yapımların bizleri beklediğini belirtmekte fayda var. Grand Theft Auto, Far Cry ve Rise of the Tomb Raider oyunları üzerine yapılan indirimler %33'ten başlayan oranlarla Xbox oyuncularını bekliyor.1 Şubat tarihine kadar sürecek olan indirimli oyunların tam listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Xbox One
Far Cry 4: %60 indirim
Far Cry 4 Gold Edition: %67 indirim
Grand Theft Auto V: %33 indirim
Grand Theft Auto V & Great White Shark Cash Card: %40 indirim
Grand Theft Auto V & Megalodon Shark Cash Card: %50 indirim
Grand Theft Auto V & Whale Shark Cash Card: %45 indirim
Rise of the Tomb Raider: %10 indirim
Rise of the Tomb Raider: Deluxe: %10 indirim
The Crew Wild Run Edition: %25 indirim
Xbox 360
Far Cry 3: %67 indirim
Far Cry 3 Blood Dragon: %75 indirim
Far Cry 4: %60 indirim
Grand Theft Auto IV: %75 indirim
Grand Theft Auto V: %58 indirim
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst