gittigidiyor

Haftanın İndirimli Xbox Oyunları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
deadpool_video_game_20120815_1913063770.jpg
Microsoft'un ücretli abonelik gerektiren sosyal oyuncu platformu Xbox Live Gold'da haftanın indirimli oyunları ve ek paketleri gözüktü.
AAA kalitesindeki oyunlar için yapılan muhteşem indirimlerin yanı sıra Dragon Age DLC'si için de indirimler görmek mümkün.
Xbox Live Gold'da her ay veya belirli haftalarda Xbox One ve Xbox 360 konsolları için birçok oyun, ücretsiz veya indirimli olarak kullanıcılara sunuluyor. Xbox Live Gold aboneleri, abonelikleri bitene kadar bu oyunları ücretsiz bir şekilde oynayabiliyorlar. Üyelikleri bittiğinde ise oyun direkt olarak sistemden kaldırılıyor.
mortal-kombat-x.jpg

[h=2]Deadpool'un filmi öncesi oyunu için son fırsat[/h]Xbox Live Gold'un geçtiğimiz hafta da dahil bu haftaki indirimli oyunlarına baktığımızda önceki haftalara nazaran oldukça kaliteli yapımların bizleri karşıladığını söyleyebiliriz.
Yakın zamanda beyaz perdedeki yerini alacak olan Deadpool'un oyunu%40'lık indirime girerken ayrıca Mortal Kombat X, NBA 2K16 ve Dragon Age: Origins oyunları için minimum %50'lik indirimler görmek mümkün.
15 Şubat tarihine kadar sürecek olan indirimli oyunların listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
deadpool6.jpg

[h=3]Xbox One[/h]Deadpool: %40 indirim
Mortal Kombat X: %45 indirim
NBA 2K16: %33 indirim
[h=3]Xbox 360[/h]Deadpool: %60 indirim
Dragon Age: Origins: %70 indirim
Dragon Age: Origins - Awakening: %75 indirim
NBA 2K16: %50 indirim
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst