gittigidiyor

Haftanın mobil oyunları - 19 Şubat

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
en-iyi-mobil-oyunlar-sdn.jpg


oyun sektörünün mobil cihazlara doğru yönelmesinden sonra geliştiriciler, birbirinden kaliteli oyunlarını iOS, Android ve Windows Phone platformları için yayınlamaya başladı.

Haftanın en iyi ve en yeni mobil oyunları

Her hafta yeni oyunlar ile çeşitlenen uygulama mağazalarında kaliteli oyunları bulmak bazen zor olabiliyor. Biz de her hafta yeni oyunları sizler için seçerek, bir araya getiriyoruz. Yani işinizi kolaylaştırıyoruz.


mico-sdn.png

Mico

Türk geliştiriciler tarafından hazırlanan 23 MB’lık Micro, herhangi bir metin kullanılmadığı için bütün dillere uygun. Oyunda 60 bölüm var. Her bölümde farklı ve hoş görünen şekilleri aşağıda yer alan basit şekilleri kullanarak oluşturmanız gerekli. Şimdilik sadece iOS’ta bulunan bu güzel oyun her yaşa hitap edebiliyor

:: Mico iOS indir!
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
balance-go-sdn.png

Balance GO

17 yaşındaki Ahmet Baltacı tarafından hazırlanan Balance GO, ilgi çekici görünen bir mobil oyun. İsminden de anlaşılacağı gibi bu yapımın en önemli mekaniği fizik kuralları. Kontrolümüzdeki topu düşürmeden dengeli bir şekilde ilerletebilecek miyiz? İşte bütün mesele bu.
:: Balance GO Android indir!
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst