gittigidiyor

Hakan Şükür TFF Başkanı olmak istemiş!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
KdPVJ7.jpg


Futbolu bıraktıktan sonra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanı olmak istediğini ve bu yönde çalışmalar yürüttüğünü belirten Hakan Şükür, milletvekili olma sürecinde yaşananları anlattı.

ŞİKE SÜRECİNDEN ÖNCE TFF BAŞKANI OLMAK İSTEDİM BAŞBAKAN FUTBOL KARIŞIK DEDİ

"Futbol Federasyon başkanı olmak gibi bir hayalim vardı. Başbakan'a bu düşüncemi söyledim. O zaman şike süreci henüz başlamamıştı. Başbakanımız bana ''Futbol karışık. Oralara daha zaman var. Sen bizimyanımıza gel. Seni milletvekilliğine aday yapalım. Sportif anlamda kalkınma planlarımız var'' dedi. Şaşırdım tabii bu teklife. Sadece bana değil İbrahim Kutluay ve beni milletvekili yapmayı düşünüyorlardı. 'Hayır' diyemedim. Benim Federasyon başkanı olma düşüncemden Göksel Gümüşdağ'ın haberi olmuş.

TFF BAŞKANLIĞIMIN ÖNÜNÜ KESMEYİ DÜŞÜNÜYORLAR

Tabii Sayın Gümüşdağ'ın da Federasyon başkanı olma hayali, hedefi var. Ben de güçlü bir adayım. Aday olsam ben de olabilirdim. Çevrem var, kariyerim var. Ben Başbakanımız ile bu düşüncemi paylaşınca Sayın Başbakanımız da muhtemelen aile içinde paylaşıyor bu düşüncemi. Bu arkadaşımız da duyuyor burada benim düşüncemi. Aileden ya. Şike davası tapelerinde o dönem Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile görüşmesinde Gümüşdağ, 'Barutumuz var Şükür Şükür onun da yönünü değiştirdim milletvekilliğine doğru' diyor. Benim Federasyon başkanlığımın önünü kesmeyi düşünüyorlar. 26 Şubat'ta Sayın Başbakanımız beni Dolmabahçe'ye davet etti. Bizzat kendisi aradı, ertesi güne de randevu verdi. Çağırdığında içimden 'Acaba federasyon başkanlığıyla ilgili bir şey mi konuşacağız' diye düşündüm. Ben oraya milletvekilliği teklifi almaya gitmedim, bilmiyordum. Milletvekilliği teklif etti."
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst