gittigidiyor

Hakemden 16 dakika uzatma bekledim

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,974
Tepkime puanı
979
Puanları
113
Konum
GB
Web sitesi
meettomy.site
[h=1]Erol Bulut: Hakemden 16 dakika uzatma bekledim[/h][h=2]Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Denizlispor karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyeti değerlendirdi.[/h]
erol_bulut_bu_bizim_gibi_bir_takima_yakismadi_1593291805_1651.jpg


[FONT=&quot]Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Denizlispor karşısında aldıkları galibiyeti değerlendirdi.[/FONT]
[FONT=&quot]Maçın hakeminde 16 dakikalık bir uzatma beklediğini dile getiren Bulut, [FONT=&quot]"İyi performans gösterdik. 40 dakika 10 kişi oynadık. Bir de hakem sağ olsun, 8 dakika verdi. 16 bekliyordum aslında. Bize de bu nasip oldu. Karşımızda kim olursa olsun, bugün galip gelerek 10 kişiyle neler başarabileceğimizi gösterdik"[/FONT] dedi.

Deplasmanda daha rahat oynadıklarını ifade eden Bulut, [FONT=&quot]"Deplasmanda daha rahat oynuyoruz gibi gözüküyor. Kendi evimizde daha rahat olmamız gerekiyor. İçeride takımlar daha çok kapanıyor. Sadece kontratak arıyorlar. Onu da bu maçı çözdüğümüz gibi, gelecek maçları da çözmeye çalışacağız"[/FONT] şeklinde konuştu.

Maçın hakemi Ali Palabıyık'ı da değerlendiren Bulut, [FONT=&quot]"Herkesin şaşırdığı gibi ben de şaşırdım. Direkt önümüzde verilen bir sarı kart var Serdar'a, sonra sarıdan kırmızı. Kafasından seken toptu galiba. İlk başta sarı veriyor, sonra neden sarı kırmızı verdi. Hakemle ilgili bir şey söylemeyeceğim. Oraya beni çekmeyin. Biz hakemlere, pardon sadece genç hakemlere destek vereceğiz"[/FONT] dedi.

spor.haber7.com[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst