gittigidiyor

HALO Hakındaki her şey

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
halo-300-300.jpg
Aksiyon oyunları arasında başta gelen isimlerden biri olan Halo: The Master Chief Collection için yeni bir güncelleme geliyor!

Yapımcı 343 Industries, Halo serisinin yeni oyunu Halo: The Master Chief Collection'un yeni güncellemesi hakkında detaylar paylaştı.

Yapılan açıklamalara göre aksiyon oyununun yenü güncellemesi önümüzdeki birkaç gün içerisinde oyuncularla birlikte olacak. Yayınlanacak olan yeni Halo güncellemesi, daha önce de söylenildiği gibi oyunun arayüzünde, eşleştirme sisteminde, Halo: The Master Chief Collection multiplayer modunda, tek oyunculu modunda ve kontrollerinde bazı düzenlemeleri getirecek. Bildiğiniz gibi Halo: The Master Chief Collection, geçtiğimiz yıl 11 Kasım tarihinde yalnızca Xbox One platformu için çıkışını gerçekleştirmişti. İlerleyen dönemlerde PC ve Playstation platformu için de hazırlanacağı söylentileri ortada dolansa da henüz yapımcı firma tarafından bu konuda hiçbir açıklama yapılmadı.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Halo 5: Guardians’ın ön sipariş detayları açıklandı!

Halo 5: Guardians’ı içerisinde bulunduracak olan 3 farklı ön sipariş türü bulunuyor.


Halo 5: Guardians’ın çoklu oyuncu modu için hazırlanan beta süreci bugün başladı
. Beta sürecinin başlaması ile birlikte Halo 5: Guardians’ın ön sipariş sistemi de bugün açıldı.
Doğal olarak da Halo 5: Guardians’a ön sipariş verenlerin kazanacağı fazladan eşyalar da ortaya çıkmış oldu
. 3 farklı ön sipariş türüne sahip olan Halo 5: Guardians’ın ön sipariş detaylarına hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Standard Edition – $59.99




  • Halo 5: Guardians (Kutulu)
  • Halo 5: Guardians posteri.


Limited Edition – $99.99




  • Standard Edition’da bulunan her şey.
  • Oyun içi ekstra eşyalar.
  • Benzersiz bir kitapçık.


Limited Collector’s Edition – $249.99




  • Limited Edition ve Standard Edition’da bulunan her şey.
  • 343 Industries tarafından geliştirilen 1 adet heykel.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
microsoft-xbox-one-ocg.jpg
Halo 5 Guardians, 2015 sonbaharda geliyor

Yeni Halo, gelecek sene sonlarında sunulacak.


Yazılım
ve
donanım
alanında en başarılı firmalar arasında yer alan Microsoft, oyun segmentinde de yer alıyor. Firma geçtiğimiz sene Kasım ayı başında yeni nesil oyun konsolu Xbox One’ı satışa sunmuştu. Xbox 360 ile büyük başarı kazanan firma yeni cihazı ile de başarısını sürdürmeyi amaçlıyor.
halo-5-guardians.jpg

Ayrıca bazı oyunlarla da karşımıza geliyor. Kendi oyun konsolu Xbox modelleri için sunduğu Halo serisi ile yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı. Bu sene içerisinde yeni Halo oyunu sunmayacak olan Microsoft, gelecek sene sonbaharda beklenen oyunu sunacağını açıkladı.Yeni Halo oyunu, Halo 5 Guardians ismi ile geliyor. Microsoft oyunu 2015 senesi içerisinde sonlarına doğru yayınlayacak ve firmanın yeni nesil oyun konsolu Xbox One kullanıcıları oyunu oynayabilecekler.Microsoft’ın Haziran ayında düzenlenecek olan
E3
etkinliğinde Halo 5 Guardians hakkında daha detaylı
bilgileri
paylaşması bekleniyor. Microsoft’un E3 brifinglerini 9 Haziran tarihinde yapmayı planladığını da belirtelim.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
343 Industries’in
henüz yaptığı açıklamaya göre
Halo: The Master Chief Collection’ın
demosu
Gamescom’da
olacak ve izleyiciler tarafından oynanabilecek.

Halo: The Master Chief Collection ve Halo 2: Anniversary Edition’ın
demolarını oynayabileceğimiz Gamescom’da ayrıca
4v4 turnuvalar
da gerçekleşecek.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Halo_5-ocg.jpg
Halo 1,2,3,4 bu sene Xbox One için sunulacak

Halo 5′den sonra Xbox One sahiplerine bir müjde daha; önceki Halo oyunları da geliyor.


Geçtiğimiz hafta Microsoft cephesinden çok önemli bir açıklama gelmişti. Bir süre önce Microsoft’un yeni
Halo
oyununu
2014
içerisinde sunmaya yönünde bilgiler gelirken, Microsoft bunu doğruladı ve yeni oyunun 2015 senesi sonbaharda çıkacağını duyurdu.
halo-5.jpg

Yeni Halo oyunu Halo 5 Guardians adı ile oyun severlere sunulacak. Firmanın yeni Xbox One platformunda yerini alacak olan oyun serisi için önemli bir bilgi daha geldi. Daha önce sunulan Halo oyunları da Xbox One sahiplerine sunulmaya hazırlanıyor.Microsoft cephesinden gelen bilgiye göre Halo Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 ve Halo 4 oyunları henüz kesin olmasa da 2014 senesi içerisinde Xbox One için yayınlanmış olacak. Daha önce bu oyunları Microsoft’un bir önceki nesil oyun konsolu Xbox 360 için yayınlanmıştı.Diğer oyunlardan Halo 3 ODST ve Halo Reach ise Xbox One için sunulmayacak.Ayrıca Haziran ayında E3′de özellikle Halo 5 Guardians hakkında daha detaylı bilgilerin geleceğini söyleyebiliriz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Halo-3-260315.jpg

Halo serisinin yayınlanmayı bekleyen tek oyunu Halo 5 değil. Serinin yapımcısı 343 Industries, bu ilkbaharda Halo Online adını taşıyan yeni ve ücretsiz bir PC oyunu yayınlayacak. İşin kilit noktası ise oyunun sadece Rusya’da piyasaya sürülecek olması.​
Saber Interactive ve Innova Systems ile birlikte geliştirilen Halo Online, Halo 3’ün “büyük ölçüde değiştirilmiş” bir versiyonu olacak ve sadece çoklu oyuncu modunda oynanabilecek. Oyunun giriş seviyesi PC’lerde sıkıntısız biçimde çalışması planlanıyor. 343 Industries tarafından yapılan açıklamada Halo Online’ın yeni hayranlara Halo evrenini anlatma konusunda önemli bir fırsat olacağı belirtildi.​
Stüdyonun açıklamasında Halo Online’ın bir oyun içi ekonomisinin olacağı ifade edilse de, oyuncuların neleri satın alabileceği konusunda bilgi verilmedi. Oyun Anvil adını taşıyan gizli bir UNSC uzay tesisinde geçecek ve Spartan IV askerleri savaş yeteneklerini geliştirecek, deneysel teknolojileri test edecek.​
Halihazırda Halo Online’ın Xbox One veya Xbox 360 için yayınlanması gibi bir plan bulunmuyor. Oyunun Rusya dışındaki ülkelerde çıkıp çıkmayacağı konusunda da 343 Industries bilgi vermedi. Stüdyo önceliğin kapalı beta sürecinden mümkün olduğunca faydalanmak olduğunun altını çizdi.​
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Halo52.jpg
Bugün itibariyle Xbox One platformu kullanıcılarıyla buluşan ve platformun en önemli oyunlarından bir tanesi olan Halo 5: Guardians’dan PC sahipleri adına oldukça güzel bir haber geldi.
Konu her ne kadar bir kesinliğe kavuşmuş olmasa da Halo 5: Guardians’ı 2016 yılı içerisinde PC platformunda da görebilme ihtimalimiz oldukça yüksek. Halo’nun ünlü yönetmeni Frank O’Connor yapmış olduğu açıklamada bu durumun sinyallerini oyunculara verdi. O’Connor açıklamasında; Halo 5’in PC’ye geliştirilmesinin oldukça kolay olacağını fakat şuan için böyle bir proje üzerinde çalışmadıklarını söylerken, ayrıca yapımın Intel platformu üzerinde geliştirildiğini ve yapımın bu nedenle PC için geliştirilmesinin oldukça kolay olacağını da sözlerine ekledi.



halo-5-guardians-logo-wallpaper-preview-a4baf251147a4e35bdfcabcfaa106d951.jpg
Halo 5 İlk İnceleme Puanları Şok Yarattı

Bugün itibariyle piyasaya sürülecek olan Halo 5: Guardians’ın ilk inceleme puanları da gelmeye başladı.
343 Industries tarafından geliştirilen ve Xbox One platformuna özel olarak piyasaya sürülecek olan Halo 5: Guardians, serinin hayranları tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.
Bugün ise yapımın ilk inceleme puanlarının gelmesiyle birlikte oyuncuların kafası oldukça karıştı. Destructoid ve Digital Spy yapıma verdiği oldukça düşük puanlar ile oyun dünyasını ciddi anlamda sallamayı başarmış gibi görünüyor. İki sitenin de bu denli düşük puanları yapıma layık görmesinin başlıca nedenleri arasında; monoton oyun yapısı ve serinin daha önceki yapımlarına kısayla zayıf kalan son oyun olduğu yönünde oldu.
Yapımın ilk inceleme puanlarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

EGM 90/100
Game Revolution 90/100
Giant Bomb 80/100
USgamer 80/100
XGN 80/100
Toronto Sun 70/100
Destructoid 70/100
Digital Spy 60/100
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Geçtiğimiz hafta Xbox One’a özel olarak satışa sunulan Halo 5’in Türkiye lansmanı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. İşte Halo 5 Türkiye lansmanından kareler.


halo5.jpg
Microsoft’un popüler oyun konsolu Xbox One’a özel olarak satışa sunulanHalo 5’in Türkiye lansmanı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.
Microsoft Türkiye tarafından gerçekleştirilen etkinliğe ülkemizdeki oyun ve teknoloji medyasının yoğun ilgisi vardı.
Microsoft Türkiye gerçekleşen etkinlikte Xbox One’a özel olarak satışa sunulan Halo 5’in haricinde, Square Enix çatısı altında geliştirilen aksiyon oyunu Tomb Raider’ı da tanıttı.
Süreli olarak Xbox One’a özel olan Tomb Raider, şimdilik sadece Xbox One’a özel olarak satışa sunulmuş durumda. Oyunun PC ve diğer platformlar için gelmesini bekleyenlerin biraz daha sabırlı olmaları gerekliyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Halo 5: Guardians’ın yeni güncellemesi bu hafta içinde geliyor!

Güncellemenin detayları haberimizde…


343 Industries tarafından Xbox One platformuna özel olarak geliştirilmiş ve 27 Ekim 2015 tarihinde çıkışını gerçekleştirmiş, Halo serisinin son halkası Halo 5: Guardians’ın, en son çıkan Battle of Shadow and Light adlı ücretsiz güncellemesinin oyuna gelişinden bu yana neredeyse 1 ay geçti.

Bu 1 aylık süreç içerisinde oyuna herhangi bir ek güncelleme getirmeyen 343, nihayet bugün itibariyle oyuna gelecek olan yeni ücretsiz güncelleme Cartographer’s Gift’in bu hafta içerisindeoyuncularla buluşacağını açıkladı. Yeni gelecek olan bu güncellemeyle birlikte oyuna; Forge Modu, yeni çok oyunculu haritalar, yeni silahlar ve yeni zırhlar eklenecek. Özellikle Forge Modu’nundetaylandırıldığı bu açıklamada; oyuncuların Forge Modu sayesinde, oyunun haritalarını özelleştirebilip, arkadaşlarıyla paylaşabileceklerine ve bu haritalara 1700 yeni obje ekleyebileceklerine değinildi. Yeni gelecek olan haritaların ise; Battle of Noctus, Overgrowth, Antifreeze ve Entombed isimli 4 haritadan oluşacağı açıklandı. Oyunu bu denli genişleten ve oynanış süresini de bir hayli yükselten bu ücretsiz güncellemenin tüm detaylarına aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft‘un yeni Xbox One konsolları üzerinde çalışıyor olması haberinden sonra PC oyuncularını sevindirecek yeni bir haber daha geldi. Kotaku‘da yayımlanan raporda, Microsoft‘un Xbox One vePC‘yi kapsayan gelecek planlarından bahsedildi. Project Helix olarak adlandırılan bir planda iseMicrosoft‘un bütün oyunları bahsi geçen yeni Xbox One konsollarına ve PC‘ye gelecek. Bu oyunlaraHalo serisi de dahil.
Halo5wal.jpg

Windows 10‘un PC platformunda kullanımı yaygınlaştıkça, Xbox konsollarında gördüğümüz oyunları da görmeye başladık. Bunlar arasında dövüş oyunu Killer Instinct, iptal edilen Fable Legends,Quantum Break, Gears of War: Ultimate Edition ve oynaması ücretsiz olan yarış oyunu Forza Motorsport 6: Apex gibi oyunlar bulunuyor. Forza serisinin yapımcısı Turn 10‘in de doğrulaması ile birlikte yeni çıkacak olan bütün Forza oyunları konsolun yanı sıra, PC platformu için de çıkarılacağıbelirtilmişti.
Bunların yanı sıra, Halo Wars 2 ve macera oyunu Sea of Thieves de Xbox One ve PC için geliştirilmekte olduğu duyurulmuştu. Ayrıca Xbox One için özel çıkarılmış Halo 5: Guardians içinWindows 10 platformunda çıkarılacak bir harita yapımı programı duyurulmuştu. Halo 5: Guardians – Forge Tools olarak adlandırılan bu program ile Windows 10 kullanıcıları Xbox One‘daki oyun için harita tasarlayabilecek.
Tüm bu gelişmeler dahilinde ve verilen bilgiler ışığında Halo ve diğer Microsoft tarafından dağıtımı yapılan oyunlar PC platformlarında yer bulabilir. Project Helix adlı bu program henüz doğrulanmasa da Halo 5: Guardians geliştiricisi 343 Industries, Halo 5: Guardians‘ın duyurulan harita yapımı programı üzerine yaptığı yorumlarda, bu gelişmelerin PC’deki Halo için sadece bir başlangıç olduğunu dile getirmişti. Microsoft‘un E3 2016‘da yapacağı basın konferansında yeni Xbox One konsolları ve Xbox’a özel oyunların PC‘deki geleceği hakkında yeni bilgiler sunulabilir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Xbox One kullanıcılarının oynaması gereken en önemli oyunlardan biri olan Halo 5: Guardians, kısa bir süreyle ücretsiz olarak sunuluyor!


halo-5-guardians-cover-art-640x360.jpg
Xbox platformunun şüphesiz en gözde oyun serisi Halo'dur. SerininGuardians isimli üyesi ise bir haftalığına ücretsiz oldu.
Xbox One oyuncularını sevindirecek bu haber, bugünden itibaren bir hafta süresince Xbox One kullanıcıları için ücretsiz olacak. Bu sayede Microsoft’un konsolunu tercih eden oyuncular, o konsol için yapılmış en iyi oyunlardan birini ücretsiz olarak elde edebilecek.
Gold üyeliği gerekiyor

Oyunu edinmek için karmaşık işler ve prosedürler beklemiyor sizi, korkmayın. Xbox Live Gold üyesi olan herkes bu kampanyadan yararlanabilecek. Tek yapmanız gereken, Xbox Store sayfasını açıp Halo 5: Guardians’ı seçip oyunu indirmek olacak.
Yeni çıkan modla birlikte

Oyunu edinen Xbox One kullanıcılarına oyunla birlikte yeni yayınlananWarzone Firefight modu da kullanıma sunulacak. Bu hafta içerisinde ücretsiz olan Halo 5: Guardians, Gold üyeliği olmayanlar için %50 indirimle satışa sunuluyor. Oyunu satın almak isteyenler, 30 dolardan satın alabilirler.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft'un popüler oyun serisi Halo'nun 15. yaşına girmesi şerefiyle önümüzdeki hafta büyük etkinlikler düzenlenecek. Peki Microsoft ne planlıyor?


halo.jpg
Microsoft'un, Xbox'ın çıkışıyla beraber, oyun konsolunu cazip kılmak için 15 Kasım 2001'de piyasaya sürdüğü Halo, çok popüler bir oyun serisine dönüşerek 15. yaşına giriyor.15 Kasım'da doğum gününü kutlayacak olan oyun aynı zamanda ilk oyunun çıkışını gören oyunculara da ne kadar yaşlandıklarını hatırlatacak.15 yıl önce oyunu oynayanlar artık yaşlı

Microsoft, oyunun 15 yılda yaşadığı değişimi de göstereceği özel bir etkinlik tasarlıyor ve bu şov aynı zamanda Twitch üzerinden de canlı yayınlanacak.Yazılım ve oyun devinin, etkinlik sırasında Halo'nun geleceği hakkında da sürpriz duyurular yapması bekleniyor, dolayısıyla, etkinlik sadece bir kutlama değil, önemli bir lansmana da dönüşebilir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Halo Wars 2 için ilk inceleme puanları yayımlandı

Bakalım oyun ne kadar sevildi?


Creative Assembly, 343 Industries ve Microsoft Game Studios iş birliğinde oluşturulan Halo Wars 2 için ilk inceleme puanları yayımlandı. Orijinal olarak çıkışını 21 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirecek olan bu oyun, 17 Şubat 2017 tarihinde ise ön sipariş verenlere erken olarak açılacaktı. Her neyse, inceleme puanlarından bahsetmek gerekirse, görülen o ki oyun bayağı bir sevilmiş. Geçen gün çıkışını gerçekleştiren For Honor kadar sevilmiş diyebiliriz. Öyle ki, oyunun ortalama puanı 100 üzerinden 80 iken, en yüksek puan 100 üzerinden 95. Bu puanı veren ekip ise COGconnected. En düşük puansa, 100 üzerinden 60. Bu puanı ise 3 farklı ekip verdi: Digital Trends, GamesRadar+ ve GamingTrend. Eğer dilerseniz tüm puanlamalara hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.


2841_game1.jpg



 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
halo-3-1068x601.jpg

AMD‘nin Güney Kore’de R5 işlemcilerini tanıttığı etkinlikte, Halo 3‘ün PC paltformuna gelebileceği hakkında bir dedikodu ortaya çıktı. Xbox‘un özel oyun serisinden olan Halo‘nun bazı oyunları PC platformunda da bulunuyordu. Etkinlikteki bu dedikoduya göre, PC platformundaki oyunların arasına Halo 3 de girebilir.Etkinlikte, R5 işlemcileriyle çalıştırılan oyunlar gösterildi. Bu videoda oyuncular, Halo 3‘te olan Master Chief karakterini gördü. Bu görsel, Halo 3‘ün PC platformuna gelebileceği manası taşıyor; ancak henüz bununla ilgili resmi bir açıklama yok.Bir diğer söylentiye göre de, Microsoft, Halo 3 Anniversary‘yi haziran ayında gerçekleşecek E3 2017‘de, PC platformu için tanıtacak. Eğer bu söylentiler doğru ise oyun “Xbox Play Anywhere” uygulaması ile Xbox One için de gelecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst