gittigidiyor

Hamzaoğlu'ndan Yasin'e veryansın!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
4 Kasım 2015 Çarşamba

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Benfica maçı sonrası açıklamalar yaptı. Cim Bom'un hocası, uzatma dakikalarında mutlak bir pozisyonu değerlendiremeyen oyuncusu Yasin Öztekin'i eleştirdi.

bYprRj.jpg


UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. hafta maçında deplasmanda Benfica'ya 2-1 kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Kritik müsabaka sonrası konuşan Sarı-Kırmızılılar'ın hocası, "Sözleyecek bir şey yok. Duran toptan yediğimiz 2 gol var. Düşen topu takip etmek lazımdı. Toparlandık, iyi hücumlar geliştirdik. 1-1'i de yakaladık. 2-1'den sonra fırsatlar da bulduk. Yasin'in pozisyonuna da baktım. Direkt vursa gol olacak ama neyse. Bazen oyuncu atamayacağım diye düşünüyor. Her maçı kazanmak için oynuyorum. Önümüzde iki maç daha var. Bakacağız. Benim başka bir hesabım yok, hesabı en son yapıyorum" ifadelerini kullandı.

'Hedefimiz Avrupa Ligi' demek için erken

Hamzaoğlu, "Hücumlar geliştirdik ama maalesef golü bulamadık. 'Bundan sonra hedefimiz Avrupa Ligi' demek için erken. İki maçı da kazanmak için oynayacağız. Maç gergin bir atmosferde geçti. Dolayısıyla zaman zaman bu tür kartlar olabiliyor. Görmemeleri bizim dileğimiz ama her maç da birbirine benzemiyor. Oyuncular bazen anlamsız kartlar görebiliyor. Çok da anormal bulmuyorum. 1-1'i yakaladıktan sonra değişiklik hamlelerini yapmayı düşünüyorduk. O zaman yapsaydık oyunu çevirebilirdik" dedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst