gittigidiyor

Hatayspor-Beşiktaş maç sonucu: 2-1

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Zorlu mücadele golle başladı, Kara Kartal henüz 31 saniyede öne geçti. Muleka'nın şık ara pasında Wout Weghorst çaprazdan topu tavana astı, skorboard'u 1-0 yaptı. Bu dakikanın ardından Beşiktaş baskısı devam etti, 11'de Weghorst penaltıyı alsa da pozisyon öncesinde ofsayt olması gerekçesiyle karar iptal edildi. Bu dakikadan sonra Bordo-Beyazlılar oyuna ortak oldu, ilk devre 1-0 sona erdi.

Kaan'dan sürpriz şut

İkinci yarıya ise Hatay hızlı başladı. Taraftarının da desteğini arkasına alan ev sahibi ekip 51'de Ze Luis'le beraberliği yakaladı. Kalan bölümde iki takım da dengeyi bozmak isteyip, pozisyonlara girse de istediğine ulaşan ekip Hatay oldu. 90'da Kaan Kanak şık bir gol attı ve Bordo-Beyazlılar'a 2-1'i getirdi, maçın skorunu belirledi.

Volkan Demirel'le uçuşa geçtiler

Bu sonuçla eleştiri oklarının hedefinde olan Valerien Ismael'in Beşiktaş'ı, zirve yolunda yara aldı, 19 puanda kaldı. Hatay ise Volkan Demirel'le 4. maçında 3. zaferini yaşadı, puanını 10'a yükseltti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst