gittigidiyor

Hatayspor'dan çekilme kararı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Mehmet Büyükekşi, deprem felaketi sonucunda çok zor bir dönemden geçen Hatayspor ve Gaziantep FK için de açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, "Hatayspor Kulübü bugün yazı gönderdi. Bu sezon maçlarını oynamayacağını bize bildirdi. Gaziantep FK da ligden çekilmek isterse bu iki kulübümüzün hakları baki kalmak kaydıyla 17 takımla yola devam etmeyi planlıyoruz. Bu konuda konuşuldu. 2 metot var. Ya ilk devre oynadıkları maçlardaki puanları da sileceğiz ya da oynanmış maçları kabul edeceğiz, ikinci devre oynanacak maçlara 3 puan vereceğiz. Bunların çalışmasını yapacağız. Ligin kaderini ne kadar etkiliyor, ne kadar etkilemiyor ona göre karar vereceğiz. Bu konuda bir netlik var. Şu anda 19 takımla mücadele ediyoruz. 4 takım düşüp, 3 takım gelecekti. Gelecek yıl 18 takımla devam edecektik. İki takımın çekilmesi halinde, 2 takım düşecek. Aşağıdan 3 takım geleceği için Süper Lig 20 takımla devam edecek. Diğer ligleri de onlarla toplantı yaptıktan sonra netleştireceğiz" dedi.

Malatya'nın durumu belirsiz

Ligden çekilmesi gündemde olan 1’inci Lig ekibi Yeni Malatyaspor’dan henüz resmi bir talep gelmediğini belirten Başkan Büyükekşi, “Malatayaspor’dan Yılmaz hoca beni aradı. Bir rahatsızlıklar var. Kalecileri vefat etti. Ona da rahmet diliyorum. Ailesine, özellikle eşine sabırlar diliyorum. Onlar da biz kötüyüz diyorlar. Şu anda resmi bir şey yok. Sadece telefon görüşmeleri var. Yarın toplantımız var” şeklinde konuştu.
 

osmanke

Aktif Üye
Katılım
22 Kas 2013
Mesajlar
1,736
Tepkime puanı
1,053
Puanları
113
Yaş
59
Konum
K,çekmece
TFF'den açıklama:
👇

💬
"TFF Yönetim Kurulu kararı ile tüm illerimizde Bölgesel Amatör Lig ve Yerel Amatör Lig müsabakaları şubat ayı sonuna kadar ertelenmiştir."
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst