gittigidiyor

Havalimanındaki sanal rehberiniz!

iseso

Aktif Üye
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
1,348
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Gölcük/Değirmendere



eoVOo9.jpg

Ahmet KARA


TAV Mobile havalimanındaki sanal rehberiniz olacak!

TAV Bilişim Hizmetleri’nin geliştirdiği TAV Mobile uygulaması birçok yeni modül ve Türkçe dil desteği ile güncellendi.

TAV Havalimanları’nın işlettiği havalimanlarında yolculara sunulan hizmetlerle ilgili bilgilere gerçek zamanlı olarak ulaşmayı sağlayan TAV Mobile uygulaması, yenilendi.

210 bin kullanıcı
Bugüne kadar yaklaşık 210 bin kez indirilen ücretsiz uygulama, artık Türkçe dil desteği, uçuş takibi (flight track), artırılmış gerçeklik (augmented reality) ve daha pek çok yenilik ile havalimanında kullanıcılara rehberlik hizmeti sunuyor.

Onaran: “Uygulamamızı zenginleştiriyoruz”
TAV Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü Binnur Güleryüz Onaran, “Yolcuların uçuş ve havalimanı bilgilerine kolay, hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlayan TAV Mobile, havayolu ulaşımını tercih edenlerin kullandığı uygulamalar arasında ilk sırada. Yolcu memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmak ve misafirlerimize hızlı, güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Bu amaçla, yolcu beklentilerini yakından takip ederek inovatif uygulamalar geliştiriyoruz. İki yıl önce hizmete sunduğumuz TAV Mobile kullanıcılardan büyük ilgi gördü. Şimdi bu uygulamayı yeni hizmetlerle zenginleştiriyor, yolcu ve havalimanı dostu projeler geliştirmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Uçuşları takip edin
TAV Havalimanları ’nın dört ülkede işlettiği dokuz havalimanını kapsayan TAV Mobile’ın yeni sürümünde “flight track” modülü ile harita üzerinde uçağın kalkış ve varış noktaları ve uçuş rotasıyla tahmini lokasyonu takip edilebiliyor.

Augmented Reality ile istediğiniz noktayı bulun
“Augmented reality” modülü ile de İstanbul Atatürk Havalimanı iç ve dış hat terminallerindeki “gate”ler, restoranlar, eczane, danışma, restoran, ATM, bilet satış noktaları, özel lounge’lar, kayıp eşya bürosu gibi noktalar akıllı telefonların kameraları kullanılarak, havalimanı içindeki pozisyonları görüntülenebiliyor. Uygulama üzerinden havalimanındaki yeme-içme mekanlarına oy verip değerlendirme yapmak da mümkün.

iOS ve Android platformlarında çalışan TAV Mobile ile havalimanına ulaşımla ilgili bilgilere de ulaşmak kolaylaşıyor. Havaş, metro ve araç kiralama hakkında bilgilerin bir arada sunulduğu uygulamada havalimanlarının bulunduğu kentlerin en popüler alışveriş merkezlerini, müzeleri ve restoranların adres ve iletişim bilgilerini de görülebiliyor.

Uygulamayla güncel duty-free indirimlerinin takibi kolaylaşırken mağazaların listesi ve yerleşimi kolayca bulunabiliyor.

TAV Mobile ile TAV Havalimanlarının tüm hizmetlerine ulaşıp yolculukları daha planlı hale getirmek mümkün oluyor.​
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst