gittigidiyor

Haydi Galatasaray bu iş olacak,olacak....2-0

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray, 3. hazırlık maçında Sigma Olomouc'la karşı karşıya geldi.
Golsüz tamamlanan ilk yarının ardından ikinci yarıda 59. dakikada Yunus Akgün'ün golüyle öne geçen Galatasaray, Bafetimbi Gomis'in 65. dakikada kaydettiği golle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.
Maçı 1 gol ve 1 asistle tamamlayan Yunus Akgün karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.
Alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu dile getiren 22 yaşındaki oyuncu, "Kazandığımız için mutluyuz. İlk iki maçta istediğimiz sonuçları alamamıştık. Bu maçlar bizim için test elbette. Yeniden Galatasaray formasını giydiğim ve katkı sağladığım için çok mutluyum. Yavaş yavaş daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Adana Demirspor performansımın üstüne çıkmak istiyorum. Geçen sezonu unutturmak istiyoruz. Galatasaray her zaman sahaya kazanmak için çıkar. Bu sene şampiyon olacağız inşallah." dedi.




Play Video







SON HABERLER




 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst