gittigidiyor

Hazır mısınız? İşte en iyi iPhone aksesuarları

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
[h=1]Hazır mısınız? İşte en iyi iPhone aksesuarları[/h]
[FONT=&quot]07 Ağustos 2020 Cuma 15:00[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
  • 6,350KEZ OKUNDU
    [*=right]2

[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Telefon kullanıcıları Android‘çiler ve iPhone’cular olarak ikiye ayrılıyor. Uzun yıllar bu akıllı telefon işletim sistemlerinin kullanıcıları ”telefonlarını” savundular ve bağlılıklarını güzel bir şekilde kanıtladılar. Bu rekabetin kazananı aslında yok bu nedenle seçimlere de saygı duymak gerekiyor. Seçimini iPhone’dan yana kullanmış olan kişiler telefonlarına aksesuar seçme noktasında karar vermekte zorlanabilir. İşte telefonunuz için en iyi iPhone aksesuarları:
iOS 13.6 yayınlandı! iPhone’a yeni özellikler![FONT=&quot]Apple merakla beklenilen iOS 13.6 ve iPadOS 13.6 güncellemelerini yayınladı. CarKey başta olmak üzere iPhone'a birçok yeni özellik geldi!
[/FONT]

[h=2]Çok şık mı, yoksa fonksiyonel mi? En iyi iPhone aksesuarları listesi[/h]Gündelik işlerimizin neredeyse içine girmiş olan iPhone’lar bazı ekipman ve aksesuarlar ile çok iyi performans sunabiliyor. Örneğin, Apple’ın kablosuz kulaklığı olan AirPods, kablo derdinizi ortadan kaldırırken, fotoğraf çekmeyi seven birisiyseniz, iPhone için geliştirilmiş bir lensi satın almak fotoğraflarınızı daha eğlenceli hale getirebilir.
Kablosuz şarj cihazları, farklı tasarım ve özellikte, renkli renkli kılıflar ve dahası… iPhone’unuzu daha güzel ve fonksiyonel hale getirmenizi sağlayacak telefon aksesuarları:
[h=2]Sensiz olmaz; Apple AirPods[/h]
en-iyi-iPhone-aksesuarlari-00.jpg
Apple’ın kablosuz kulaklıkları kaçıncı nesil olursa olsun sunduğu performans ile beğeni topluyor. En son AirPods Pro ile kullanıcılarının karşısına çıkan Apple, burada hem işlevselliği artırmış durumda hem de sunduğu ses deneyimi ile yeni bir seviyede konumlandırılıyor.
Bunun yanında performansına bağlı olarak yüksek fiyatlı olarak görülen bu kulaklık, Apple’ın
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst