gittigidiyor

Hazır olun bir büyük zam daha geliyor....(Akaryakıt)

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Akaryakıt sektöründe süren dengesizlik devam ediyor. Bir gün zam gelen fiyatlara takip eden günlerde indirim geliyor. Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubu toplantısı sonrası akaryakıt fiyatlarına zam yapılacağını açıkladı.

Dün yapılan OPEC+ toplantısında “19. Bakanlar Toplantısı’nda onaylanan üretim değişikliği planı ve aylık üretim artışı mekanizması ile Şubat 2022’de toplam üretimi günlük 0.4 milyon varil artırma kararı teyit edildi” ifadesine yer verildi.

YENİ ZAMLAR KAPIDA

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubu toplantısında zam kararı alınması sonrası akaryakıt fiyatlarına büyük zamlar gelebileceği iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) resmi hesabından yapılan açıklamada benzine 69 kuruş, motorine 1.14 TL, LPG'ye ise 70 kuruşluk bir zam gelmişti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst