gittigidiyor

Haziran normalleşme maddeleri.....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Haziran ayı boyunca sokağa çıkma sınırlamaları hafta içi ve cumartesi günü 22.00 ile 05.00 saatleri arasında uygulanacaktır. Bu sınırlama cumartesi 22 ile pazartesi 5 arasında yani pazar gününü tam kapsayacak şekilde uygulanacaktır.

Açık ve kapalı alanlardaki nikahlar ve nikah şeklindeki düğün törenleri belirlenen şartlara uygun şekilde 1 haziran’dan itibaren başlayabilecektir.

Spor kulüpleri genel kurullarını haziranın ilk gününden itibaren gerçekleştirebileceklerdir.

Kahvehane, kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunapark gibi işletmeler kurallar çerçevesinde pazar günü hariç 07.00-21.00 arasında yarından itibaren çalışabilecek.

Üniversitelerde 13 eylül itibariyle eğitim öğretime başlayacaktır.

Belli olmayan maddeler için sanırız İç İşleri Bakanlığı konuda açıklayıcı bilgiler verecektir umarız....Hayırlısı
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
İnşallah suistimal etmeyiz bunları da....Birazcık da kendimiz dikkat etsek...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst