gittigidiyor

Hediye server uzatılmıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ERK@L

Aktif Üye
uzatılmış server kapandığından konu kapanmıştır...

Alıntı:headend
rowel 16000 ve trımax 12000 cihazlarda içindeki bedava server uzatılmıştır...

İÇİNDEKİ BEAVA SERVER BİTİNCE CİHAZINIZA HİÇ BİR ŞEY YAPMANIZA GEREK YOKTUR OTOMATİK SERVER AKTİF OLACAKTIR...
NOT:SORUN YAŞAYANLAR SERVERI RESETLESİNLER...

fthrdl

Aktif Üye
server bitiş tarihi hala aynı gozukuyor ustad herhangi birşey yapmamıza gerek varmı server tarıhının uzatılmasından yararlanabilmek için

ERK@L

Aktif Üye
hiç bir şey yapmanıza gerek yok cihazda uzatılmış tarihi yazmaz. firma anlaştığı sürece devamlı açık olacaktır...

fthrdl

Aktif Üye
Tamam

Cook tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin.saygilar

xanax

Aktif Üye
Bu süper bir haber acaba süresi varmı

kolik

Aktif Üye
ben yaptım olmadı, Ayrıca 1 yıllık server aldım. benim kabahatim mi? vardı.

supercrayz

Aktif Üye
2 gündür serverım gitti
yeni yazılımıda kurdum ama 40. server artık çıkmıyor bi ara cıkıyordu süresi bittiği halde

ERK@L

Aktif Üye
uzatılmış server kapandı şu anda sadece 1 yıllık hediye server aktifdir...
nxp cihazlarda serverı veren genel dağıtıcı fazla yoğunluktan sorunlar çıktığından şu an için aktif değil.her an tekrar aktif olabilir beyleyin sorun düzeldiğinde tekrar aktif olcaktır.

aydin22

Aktif Üye
uzatılmış server kapandı şu anda sadece 1 yıllık hediye server aktifdir...
nxp cihazlarda serverı veren genel dağıtıcı fazla yoğunluktan sorunlar çıktığından şu an için aktif değil.her an tekrar aktif olabilir beyleyin sorun düzeldiğinde tekrar aktif olcaktır.
ustam server acikmi yoksa yokmu

ERK@L

Aktif Üye
içindeki 1 yıllık hediye serverınız bitmediyse açık.burdaki bilgi 1 yılı geçtikten sonra kapanan hediye server içindir.

ERK@L

Aktif Üye
Içindeki hediye SERVER süresi bitenlerin serverı tekrar aktif gözüküyor..fakat caid.ler boş gözüktüğünden kanallar açılmıyor.

hurzati

Aktif Üye
sayın erkal,
bu rovel ve trimax cihazlar aynı yazılımı mı kullanıyor.bu iki cihazda ip tv oluyor mu.bilgi verir misiniz.

ERK@L

Aktif Üye
sayın erkal,
bu rovel ve trimax cihazlar aynı yazılımı mı kullanıyor.bu iki cihazda ip tv oluyor mu.bilgi verir misiniz.
cihazlar aynı yazılmı kullanıyor ama boot loaderları farklı olduğundan trımax.ın yazılımını rowelle rowelinde trımax.sa yükleyemezsiniz.ip tv yazılmı geçen sene hazırlanmış fakat nxp tabanlı cihazlarda stabil çalışmadığından verilmedi bundan sonrada verileceğini tahmin etmiyorum.verilirsede sürpriz olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.