gittigidiyor

"Hesabını soracağım"

eftt

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
Fatih Terim'den çok sert tepki...

t0w21.jpg

26/09/13

Sarı-kırmızılı kulüpteki 3. döneminin bitiminin ardından Fatih Terim, yöneticilere “Beni kovduğunuz yönetim kurulu toplantısında benim hakkımda neler konuştuğunuzu biliyorum. Hesap soracağım” şeklinde haber yolladı.

İSYAN ETTİ
Fatih Terim, yakın çevresine kısa bir değerlendirmede bulundu. Milliyet'in haberine göre; Terim’in “Yazıklar olsun. Ömrünü Galatasaray’a feda etmiş bir divan kurulu üyesi, bir Galatasaray sevdalısına yapılanlara bakın. Şaşkınlıkla izliyorum. İftara ve yalanları yakından takip ediyorum. Gerekirse tek tek bu iddiaları yanıtlarım. Ama ben Galatasaray’a zarar vermemek için özen gösteriyorum” dediği belirtildi. Terim bütün ekibinin görevden ayrılmak istediğini duyunca da, “Hoca bulunana kadar birisi kalsın. Bu Taffarel de olabilir” dediği kaydedildi.

TERİM'DEN FLAŞ KARAR
Öte yandan AMK'nın haberine göre; Fatih Terim, Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Türk Telekom Arena’da Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçını tribünden takip etme kararı aldı. Bu zorlu karşılaşmayı Protokol Tribünü’nden takip edecek olan Terim, maça geleceğini futbolcularıyla yaptığı son görüşmede açıkladı.

mutlu

Aktif Üye
Böyle büyük bir teknik direktörün bu şekilde gitmesine bir galatasaraylı olarak üzüldüm...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.