gittigidiyor

Hiremco Chipbox Kurtarma Yazılımı Atma İşlemi

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,290
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Hiremco Chipbox Kurtarma Yazılımı Atma İşlemi

Cihazınız açılmıyorsa kurtarma işlemi için 2 farklı yol var. İstediğinizi seçebilirsiniz.
1- USB'den güncelleme
2- İnternetten Güncelleme


1- Cihazı boot modunda USB'den güncellemek;

Herhangi bir yazılımsal sebeple cihazınız açılmaz hale gelmişse, cihaza en güncel yazılımı USB'den yüklemenin yolu şudur:

1) Sağlam bir USB Flash diski bilgisayarınıza takın ve FAT32 ile formatlayın.

2) http://www.hiremcoteknik.com/download/All32M.rar adresinden indireceğiniz sıkıştırılmış dosyayı USB'ye açınız. (USB'ye baktığınızda All32M.bin adlı dosya olacaktır.)

3) Cihazı arkasındaki düğmeden kapatın.

4) USB'yi Chipbox'a takın.

5) İki parmağınızla ön paneldeki MENU ve OK butonlarına basılı tutun.

6) Cihazı arkadaki düğmeden açın, ama parmaklarınızı basılı tutmaya devam edin.

4) Ön panelde "USB" yazacak ( Yazmazsa 1 nolu aşamaya geri dönün). USB yazdığı anda, iki parmağınızı da ön panelden çekin. Ardından, USB'de bir problem yok ise, hızla sayılar saymaya başlayacak.

5) Sayılar yaklaşık 320'ye kadar sayacaktır. Sayma işlemi bittikten sonra, Flash yazma aşaması başlayacaktır.

6) Flash yazma aşaması yaklaşık 6 dk sürecektir. Bu işlem esnasında herhangi bir şekilde cihazın ön paneli 2dk'dan uzun hareketsiz kalırsa, 1 nolu aşamaya geri dönünüz.

7) Flash yazma işlemi sona erdiğinde, ön panelde "END" yazacaktır. Ön paneldeki herhangi bir butona 1 kez dokunup bıraktığınızda, cihaz yeni yazılımla açılmaya başlayacaktır.

------------------

2- İnternetten Güncellemek
Cihazı boot modunda TFTP'den güncellemek;
Herhangi bir yazılımsal sebeple cihazınız açılmaz hale gelmişse, cihaza en güncel yazılımı internetten yüklemenin yolu şudur:

1) Cihazı arkasındaki düğmeden kapatın.

2) İki parmağınızla ön paneldeki MENU ve OK butonlarına basılı tutun.

3) Cihazı arkadaki düğmeden açın, ama parmaklarınızı basılı tutmaya devam edin.

4) Ön panelde "USB" yazacak ( Yazmazsa 1 nolu aşamaya geri dönün). USB yazdığı anda, iki parmağınızı da ön panelden çekin. Ardından "DHCP" yazıcak. "TFTP" yazdıktan sonra, eğer bir internet problemi yok ise, ön panelde hızla sayılar saymaya başlayacaktır.

5) Sayılar yaklaşık 7000'e kadar sayacaktır. Sayma işlemi bittikten sonra, Flash yazma aşaması başlayacaktır.

6) Flash yazma aşaması yaklaşık 6 dk sürecektir. Bu işlem esnasında herhangi bir şekilde cihazın ön paneli 2dk'dan süre hareketsiz kalırsa, 1 nolu aşamaya geri dönünüz.

7) Flash yazma işlemi sona erdiğinde, ön panelde "END" yazacaktır. Ön paneldeki herhangi bir butona 1 kez dokunup bıraktığınızda, cihaz yeni yazılımla açılmaya başlayacaktır.
alıntı nextadam
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst