gittigidiyor

Hiremco Turbo 4K Linux Uydu Alıcı 4K HDMI Hediye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,290
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Hiremco Turbo 4K Linux Uydu Alıcı - Gerçek 4K Kanallar Bu Cihazda
Ip Televizyon Uyumlu Uydu Alıcı 4K hdmi kablo tarafımızca hediye olarak gönderilecektir.

[video=youtube;DYcebMU5dZc]https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=DYcebMU5dZc[/video]
hiremco-turbo-4k-linux-uydu-alici-4k-hdmi-hediye__0353076658158149.jpg

4K Televizyon Zorunlu Değil, Normal Full Hd Tv İle Rahatlıkla Kullanabilirsiniz.


Firmanın Hediye Server ve Ip Yayınları Yüklenerek Hazır Gönderilecektir.


Kahraman Elektronik Güvencesi ! 24 Ay Üretici Hiremco Garantisi ! Aynı Gün Bir kaç Saat İçerisinde Ücretsiz Kargo Teslimatı Bizde !
Akıllı Kumanda, Optic Ses Çıkışı, Dolby Digital Plus Ses Desteği Bu Üründe

Tv ve Bu Uydu Alıcıyı Kumanda Edebilen ve Renk Tuşlarına Fonksiyon Ekleyebilen Özel Kumanda Bu Üründe

Wifi ( Kablosuz İnternet Wifi Adaptör İle ) - Ethernet ( Kablolu İnternet Girişi ) Her İki Bağlantı Bu Üründe


Xtream Ip, Stalker Ip, M3u Ip Yükleme ve Sorunsuz Çalıştırma Bu Üründe ( Dilediğiniz Yerden Üyelik Alıp Kullanabilirsiniz )



[SUP]BEIN Connect - [/SUP] [SUP] Netflix - BlueTv - Kodi - TürkVod Uygulamaları Yüklü[/SUP]



Bulunan Yasal Aboneliklerinizi Bu Cihazda Kullanabileceksiniz, Ayrıca Bir Çok Cihazda 480P - 520P Destek Vererek İzlediğiniz NETFLİX Yasal Aboneliğinizi Bu Cihaz Sayesinde 720P Olarak İzleyebileceksiniz. ( 1080 ve 4K Netflix Çözünürlüklerini Desteklemez ! )

Faturanız Adınıza Düzenlenerek, Aynı Gün Tüm Yüklemeleri Yapılarak Kanal Listesi, Türkvod ve Ip Uygulamaları Tarafınıza Kahraman Elektronik Güvencesi İle ve Hiremco Ürünlerini Satma Yetkili Bayi Özelliğimizle Göndermekteyiz.


Cihaz Üzerinde Web Tarayıcı Seçeneği Bulunmaktadır Bu Sayede Google Veya Dilediğiniz Siteye Rahatlıkla Girip Dolaşabileceksiniz ( Klavye veya Mouse Takamazsınız Sadece Kendi Kumandası İle Web Kullanmaya İzin Vermektedir. )



Teknik Özellikleri:
Linux İşletim Sistemi Tabanlı
H.265 / MPEG 4 - HD / SD OTT + DVB-S2 DOLBY PLUS SES ÇIKIŞIKÖR TARAMA (DÜŞÜK SEMBOL ORANI DESTEĞİ)STALKER, XTREAM , WETB TV, HİREMCO VOD OTOMATİK M3U İNDİRME, YOUTUBE, REDTUBE1X USB 3.0 VE 1X USB 2.0 GİRİŞİ WEBIF & FTP ERİŞEBİLMESMART KART GİRİŞİ (CONAX)KAYDETME & ZAMAN KAYDIRMA ÖZELLİĞİ10/100 MBİT LAN AĞ BAĞLANTISI WİFİ (WLAN) HARİCİ WİFİ DLNA DESTEĞİUNICABLE SİSTEMİ & HIZLI TARAMA DESTEĞİDİSEQC 1.0, 1.1, 1.2 VE USALS DESTEĞİEPG ELEKTRONİK PROGRAM REHBERİYÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ OSD KULLANICI ARAYÜZÜKUMANDA ÜZERİNDE 4 ADET PROGRAMLANABİLİR BUTONALTYAZI & TELETEXT (VİDEO TEXT) DESTEĞİSTANDBYDA 0.5W GÜÇ TÜKETİMİ4 BASAMAKLI 7 SEGMENTLİ EKRANLED GÖSTERGESİ ( KIRMIZI / YEŞİL )IR SENSÖR ( KIZILÖTESİ ALICI )NETWORK 10 / 100MBİT CONNECTİONHDMI ÇIKIŞIDİJİTAL SES KONNEKTÖRÜAV AUDİO VİDEO ÇIKIŞILED / IR (HARİCİ EKRAN VEYA KIZILÖTESİ ALICI) BAĞLANTISIRS232 GİRİŞİ

ÜRÜN PAKET/KUTU İÇERİĞİ :
* Yeni TURBO 4K Uydu Alıcı
* Akıllı Tv Kumanda Özellikli Kumanda
* Harici Wifi Anten ( 2,4 GHz -150 Mbps )
* Hdmi Kablosu* Kumanda Pili
* Kanal Numarasıda Yazan Kumanda Gözü
* Garanti Belgesi / Kullanım Kılavuzu


ürünü n11 üzerinden almak isteyenler için bağlantı adresi: https://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-turbo-4k-linux-uydu-alici-4k-hdmi-hediye-P437091068
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst