hiremco zapper hd plus iptv cccam usb yüklenirm ben yüklyemedim
H hayro62 Aktif Üye Katılım 12 Şub 2012 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Yaş 59 Konum istanbul 4 Kas 2015 #1 hiremco zapper hd plus iptv cccam usb yüklenirm ben yüklyemedim
W watcherr Aktif Üye Katılım 2 Nis 2012 Mesajlar 23 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Konum oltu 7 Kas 2015 #2 Xsamba patched firmware server burada bu cihazla ilgili bütün bilgiler mevcut bak aradıgını şu bölümü incele ZAPPER HD PLUS YARDIM KILAVUZU burayı okursan cihazla ilgili her şey mevcut yardımda istersen yardımcı olurum kolay gelsin
Xsamba patched firmware server burada bu cihazla ilgili bütün bilgiler mevcut bak aradıgını şu bölümü incele ZAPPER HD PLUS YARDIM KILAVUZU burayı okursan cihazla ilgili her şey mevcut yardımda istersen yardımcı olurum kolay gelsin
O obitelli Aktif Üye Katılım 22 Kas 2014 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 68 Konum İSTANBUL 10 Kas 2015 #3 Hiremco Zapper HD Plus Yazılım Kanal Key Dosyaları son yazılımınıda buradan yükleyebilirsiniz,adres vermek doğru değil ama
Hiremco Zapper HD Plus Yazılım Kanal Key Dosyaları son yazılımınıda buradan yükleyebilirsiniz,adres vermek doğru değil ama