gittigidiyor

Hitman Prov3.6.0 32'64Bit TR 2012

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
659b8c0edd.jpg



Hitman Pro 3.6.0 Build 146 Final 32'64Bit TR 2012

Etkili bir antivirüs programı olan Hitman Pro neredeyse tüm zararlı yazılımları tanıyabilmekte ve silebilmektedir. Truva atı, rootkit, spyware v.b gibi aklınıza gelebilecek her türlü zararlı yazılımı sadece saniyeler içerisinde tespit edebilme yeteneğine sahip olan Hitman Pro, bu zararlıları tespit edebildiği gibi anında da yok edebilmektedir. Üstelik tüm bu virüslerin bir daha asla bilgisayarınıza girmesine izin vermeyecektir.
ZEMANA NIN KARDEŞİ. ;)
Programın diğer özelliklerinden biriside güncelleme özelliğidir. Bir çok antivirüs programı aslında var olduğunu göstersede, bu özellikte pek de bir varlık gösterememektedirler. Ancak Hitman Pro periyodik güncellemeleri ile sizi ve kişisel bilgilerinizi en son çıkan zararlı yazılım tehditlerine karşı bile koruyabilecektir. Programın dikkat çeken diğer bir özelliği ise USB ya da başka bir taşınabilir bellek taraması yapabilmesi ve bu aygıtlarda rastladığı tüm virüsleri yok edebilmesidir.

* * * *Boyut:6-mb
* *Sıkıştırma: Rar / Şifres: armin
*Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows7 xp vista 32x64bit


gQ3DO.gif

Hitman Pro-2012
(((Alternatif)))
Hitman Pro -2012
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst