gittigidiyor

Hocus Pocus 2 Filminin Oyuncu Kadrosu Şekilleniyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Sarah Jessica Parker, Bette Midler ve Kathy Najimy’in başrollerinde yer aldığı 1993 yapımı Hocus Pocus’un devamı niteliğinde çekilen Hocus Pocus 2 filminin oyuncu kadrosuna Hannah Waddingham, Doug Jones, Tony Hale, Sam Richardson gibi isimler dâhil oldu.
Sarah Jessica Parker, Bette Midler
ve Kathy Najimy‘in başrollerinde yer aldığı, üç cadı kız kardeşin yaşadıklarını konu alan, Kenny Ortega imzalı 1993 yapımı Hocus Pocus, yaklaşık 29 yıl sonra devam filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
İsmi Hocus Pocus 2 olarak belirlenen devam filminde üç genç kadın yanlışlıkla Sanderson Kardeşleri günümüzün Salem’ine geri getiriyor ve çocuklara aç cadıların dünyaya zarar vermesini nasıl durduracaklarını bulmaları gerekiyor.
Sarah Jessica Parker, Bette Midler ve Kathy Najimy rollerine geri döndüğü devam filminde rol alacak diğer isimler ise belli oldu.

2022 Yılında Disney+ ta boy gösterecek......
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst