gittigidiyor

HoloLens Satışa Sunuluyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sanal gerçekliğin revaçta olduğu günümüzde çağ atlatacak HoloLens, Microsoft tarafından kurumsal müşteriler için satışa sunulacak. Fiyat, son yenilemeler ve merak edilenler

hololens.png

Geçen sene lansmanı yapılan ve teknoloji dünyasına çağ atlatacak bir proje olan HoloLens yüksek gerçeklik sunan bir hologram gözlük olarak dikkat çekmişti. HoloLens, bilgisayarlarımız üzerinden yapabildiğimiz ve 3 boyutlu olarak kullanmakta zorlandığımız her şeyi masamıza getiren bir teknoloji.
HoloLens'in kısa vadede milyonlara ulaşacak gibi görünmüyor. ZiraMicrosoft da HoloLens'i şuan için sadece Amerika ve Kanada'daki kurumsal müşterilere sınırlı sayıda satacağını duyurdu. Şu an için siparişlerin belirlenen sınırı aştığı belirtiliyor.

microsoft_hololens_satisa_cikiyor_technotoday_1-46777.jpg


Sanal gerçeklik gözlüklerinin bile büyük ilgi gördüğünü düşünürsekHoloLens'i günlük yaşantımıza devrim niteliğinde yenilikler getireceğini düşünüyoruz. Teknolojinin tüm nimetlerinden kullanılarak yaratılanHoloLens'in satış fiyatı da üst seviyelerde.



54c0c61b81007a773bc5630f.jpg

Şu an sadece business için kullanıma sunulan HoloLens'i fiyatı tam 3.000 dolar.
Ülkemize resmi olarak gelip gelmeyeceği belirsiz. Ancak geldiğini düşünürsek gerek kur farkları gerekse Microsoft'un ülkemizdeki satış politakası cihazın 10.000-12.000 lira bandında satılacağı düşüncesine itiyor.

Z


arttirilmis-gerceklik-ve-hololens.jpg




Microsoft-HoloL.jpg




21270815_0.jpg




NFL-e1454645424509.jpg


@mehmetkarahanlı@
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst