gittigidiyor

Hometech 1200 Uyumlu ve uyumsuz farklı cihaz yazılımları.

A.Bozoğlu

Vip Üye
Hometech 1200 mini hd ile uyumlu ve uyumsuz olan, farklı markalara ait usb ile yüklenebilen denenmiş yazılımlar.

Denediğim ve çalışan yazılımlar;
baff6700
jameson 2016
spider m200/m200+/m200+ led

Denediğim ve uyumsuz olan yazılımlar;
kamosonis 1512
next amigo
yumatu ip smart

Spider; spider cam gibi ekstra server seçenekleri var.

Jamesson; bu yazılımda kanal yöneticisinde işlem yapılan kanal küçük pencerede görülebiliyor.

ayselmurat

Aktif Üye
ustam bende bu cihazdan aldım bunun yazılımı varmı bırde bunausb wıfe hangsını kullanıyorsunuz nerden aldınız burda bulamadımda tskler bu cıhazla ılgılı bana yardımcı olursanız sevınırım

A.Bozoğlu

Vip Üye
ustam bende bu cihazdan aldım bunun yazılımı varmı bırde bunausb wıfe hangsını kullanıyorsunuz nerden aldınız burda bulamadımda tskler bu cıhazla ılgılı bana yardımcı olursanız sevınırım

Baff 6700 yazılımı birebir uyumlu ve sorunsuz. usb wifi aparatı olarak next'in aparatı vardı onu kullanıyorum. nette next usb wifi aparatı olarak araştırın bulursunuz.

KAMOSONİC USB WİFİ KS-WF5370

metus1015

Aktif Üye
hangi cihaz için daha çak yazılım var hangisini yüklemek daha mantıklı

ustababa

Aktif Üye
usta homatec hd 1200 uyan yazılım linklerini atarmısın teşekkürler

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.