gittigidiyor

Honda City Türkiye pazarında...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
honda-city-01-FVIy_cover.jpg.webp


Türkiye'nin önemli gerçeklerinden biri de sedan otomobillerin tutuyor olması. Birçok üretici sırf bu yüzden ülkemiz için özel modeller geliştiriyor. Bunlardan biri olan Honda City bir dönem çok satılan bir otomobil olarak Türkiye yollarında arzı endam etmişti.


Honda City Türkiye fiyatı​


Honda Türkiye, bu otomobili tekrar yollara çıkarmaya karar verdi ve 2 farklı donanım paketi seçeneği ile satışa sundu. Ülkemizde Elegance ve Executive olmak üzere 2 farklı donanım paketi ile satılacak olan otomobilin fiyatı ise 219 bin TL'den başlıyor. Bu fiyat Honda City Elegance için geçerli olan rakam. Honda City Executive modelinin fiyatı ise 229 bin TL olarak belirlendi.

Her iki sürümde de 16 inç jant ve LED far gibi özellikler yer alıyor. Executive paketinde ise Cruise kontrol ve anahtarsız giriş sistemi gibi ek özellikler bulunuyor. Otomobilin motor seçeneklerine baktığımızda ise tek bir seçeneğin olduğu görülüyor. 1.5 L i-VTEC motor 121 bg güç ve 145 Nm tork sunuyor ve CVT otomatik şanzıman ile geliyor. Honda'nın açıkladığı rakamlara göre bu motor şehir içinde 6.2 lt yakıt tüketimi sunuyor. Gerçek hayatta ise bu rakama 1-1.5 litre eklemek gerektiğini de belirtelim.


Multimedya ekranı 8 inç olan otomobilde Apple CarPlay ve Android Auto desteği de bulunuyor. Honda City, 11 Eylül'den itibaren Türkiye'de satışa sunuluyor.

teknolojioku
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst